Se pare ca in ziua de azi nu poti dormi linitit fara sa te trezesti cu politia la usa.  Eu m-am trezit la ora 6 cu politia peste mine pentru o perchezitie. Astia nu au ce face cu timpul lor, nu pot veni si ei la o ora normala cand toata lumea s-a trezit. La ora 6, politia a venit la mine acasa cu un mandat de perchezitie, bat asa tare la usa incat te scoala din morti, a iesit mama la usa si ia luat din prima, ca bat la usa ca niste dobitoci, tare ca la usa mortului sa auda. Se pare ca au venit datorita surori mele. Toata treaba e legata de bomba de acuma cateva zile ce a fost gasita in caminul blocului. Politia Romana cauta pe cineva, care se pare ca a disparut imediat ce a fost gasit dispozitivul explozibil, si acum este cautat. Sora mea este implicata in sensul ca a vorbit la telefon despre el cu alti, genul barfe unde e, ce a facut si mizeri dinastea. Se pare ca telefonul ei, si presupun ca al tuturor sunt ascultate pentru a gasi informati la prinderea acestuia. M-am trezit cu unul dintre oameni legii langa mine care m-a trezit din somn, partea buna este ca ma trezit frumos si s-a prezentat cum se cuvine, m-a lasat sa ma trezesc un pic dupa care mi-a explicat situatia. Pentru o perchezitie a fost nevoie de 4 oameni de la politie, inca o fata care cred ca este tot de la politie imbrcata in civil „panarama” si alti 2 agenti de la o firma de paza si protectie Alistar. Baieti de la Alistar stateau si se uitau la agenti cum umbla prin apartament, deja se plictisisera de atata prostie din partea lor, erau ca oile in calduri, 2 cautau in timp de domnisoara de era cu ei scria de dracu scria pe acolo, dupa ce ca era prosta si vorbea a pula goala mai si semnaliza cu scrisul ei de doctor, cred ca si eu beat scriam mai frumos si nu cu picioarele ca ea.

In fine dupa ce au constatat ei ca totul este in regula, sau decis sa o ia pe sora mea la politie pentru declarati, si se pare ca la ora asta ea bea cafeaua impreuna cu ei, sa numai vorbesc ca inainte de astea prima data ia fost luat telefonul mobil. Nu am nimic cu oameni, practic isi fac meseria, dar totusi daua incolo de treaba fiti si voi mai civilizati cand intrati in caza omului indiferent pe ce motiv veniti. Am uitat sa mentionez ca mai era si un MOCOFAN de 30 de kilograme si asta cu o butelie plina in spate, care statea cu o mana la spate si cu alta facea sondaje (se scobea in nas).

Vorba lui Mircea Badea: Traim In Romania, Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul

Vorba Mea: Traim In Romania, Si NU Avem Ce Face Cu Timpul Liber

1 COMENTARIU

  1. Auzi ungure Kronstadter sau cum te-o chema, voi nu va ma strutaai nici cum. Vreti mai multe drepturi decat avem noi romanii in tara NOASTRA!Va dau doar CATEVA exemple GRAITOARE:Ati schimbat numele unor strazi din Sf.Gheorghe in nume de unguri sub pretextul ca aduceau aminte de comunism(de ex fosta strada 1 Decembrie 1918 v-a deranjat ca este Ziua Nationala a tarii si ati decis sa o schimbati in Petofi Sandor plus MULTE alte ZECI de strazi!!!)Ati pus ILEGAL pancarta cu Tinutul Secutiesc Ati pus ILEGAL indicatoare stradale bilingve cu limba maghiara prima si deabia dupa aceea limba romana in Sf.Gheorghe (legea este clara ca trebuie mai intai in limba romana).Exemplul din articol doar INTARESTE ce am spus pana acum!Si da este ILEGAL asa ceva!!!Nu este permis ca o masina de politie sa aiba inscrisuri in alta limba DECAT CEA OFICIALA!!! Eventual ca o a doua limba dupa romana Sa se raspunda la telefon intr-o insititutie PUBLICA intr-o alta limba dacat cea oficiala iarasi este ILEGAL!!!Un alt lucru strigator la cer este ca OBLIGATI romanii care locuiesc si merg la scoala(ORICE scoala) in SF.Ghoerghe(sau judetele CV, HR) sa invete ca disciplina OBLIGATORIE limba maghiara, adica orice elev este OBLIGAT DE VOI sa invete maghiara. UDMR-ul scuza-mi expresia este curva politicii romanesti a fost mai mereu la guvernare, aliatul oricarui partid politic care se afla la guvernare PSD, PNL, PDL etc., UDMR-ul este un partid mic dar care cere MULTE, drept dovada cate va sunt permise de catre cei aflati la guvernare, PDL va indeplineste voua dorintele altfel iesiti din alianta cu ei .Vreti autonomie, stat in stat GATA!! Ne-am saturat!!!Pana unde atata NESIMTIRE,SFIDARE SI INCALCAREA CONSTITUTIEI????Trebuie sa luam atitudine ca altfel nu se poate!!!Spuneti de noi ca suntem rasisti dar prin TOT ceea ce faceti nu ne aratati decat ca voi sunteti de fapt aceeia!!!Si in plus prin TOATE postarile tale (nu putine la numar ca doar te-ai agitat si ai sarit in sus cand cel care a publicat atricolul a evidentiat ceva ILEGAL) ne demonstrezi ca esti un inversunat contra romanilor. Si te mai dai inteligent si cult, iluminat ce esti AM ZIS!

LĂSAȚI UN MESAJ