Servicii veterinare de calitate

Diverse

Intotdeauna am vrut si mi-am dorit sa ajung un medic veterinar.Cu toate ca parintii mei s-au opus si nu vruiau acelasi lucru ca si mine,nu i-am ascultat.Pana la urma ceea ce voi face si voi profesa nu depinde decat de mine.Decat sa am un serviciu la care ma voi duce doar cu forta,mai bine o sa am un serviciu pe care il voi face din tot sufletul.


Asa ca m-am straduit si am ajuns sa fac acest lucru.Ceea ce ma bucura cel mai mult in urma acestui fapt este ca am cea ma mare satisfactie,ca pot sa ajut acele animale.Cand ma uit in ochii lor si vad acea multumire si se umple sufletul de fericre.Stiind ca multe clinici veterinare nu ofera servicii de calitate m-am decis sa imi deschid propriul cabinet.Bineinteles m-am documentat si asa am descopeit multe lucruri ajutatoare de pe www.fanvet.ro,fapt care mi-a deschis foarte mult orizontul.M-am straduit si peste cativa ani de economisire,intr-un final mi-am putut deschide mult visatul cabinet veterinar.
Nefiind cunoscuta, datorita faptului ca eram la inceput,m-am decis sa ofer cateva servii gratuite.Acest lucru m-a ajutat foarte mult deoarece asa am ajuns sa cunosc foarte cazuri.Unul dintre ele m-a marcat foarte mult.Nu credeam ca mai exista si persoane carorar le pasa mai mult de viata animalului de companie pe care il are,decat de propria viata.Asa ca o femeie vazand acel anunt pe care il posatasem,a decis sa ma contacteze.Aceasta avea o pisica care era foarte bolnava.A incercat numeroase tratamente pe care i le prescrisase diferiti medici veterinari,dar totul fusese in zadar,pe langa faptul ca isi cheltuise toate economiile pe care le avusese.
Acum nu stiu daca acei medici ,daca se pot numi medici,si-au batut joc de ea sau daca s-au gandit doar la faptul de a o jecmani de bani.Un lucru este cert trist,nu ii inteleg,stiu ca daca profesezi aceasta meserie o faci din toata inima si din tot sufletul,cel putin asa este la mine.Acum nu ca ma laud dar am reusit sa ii vindec pisica,iar acea femeie mi-a multumit din toata inima.Si sincer acest lucru m-a facut sa ma simt foarte bine,am reusit sa salvez un suflet nevinovat care avusese o povara foarte mare pentru ea.
Acea femeia pana si in ziua de astazi ma lauda pentru serviciile de calitate pe care le ofer,si face acest lucru cu cea ma mare placere.Acest lucru conteaza foarte mult pentru mine inca si acum cu toate ca am ajuns foarte cunoscuta si am foarte multi clienti.Pana si acum mai ofer si voi continua sa ofer servicii gratuite si le voi face cu aceeasi calite si seriozitate ca pe celelalte.

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oglinzi decorative
Diverse
Farmecul unor oglinzi decorative si rolul estetic indeplinit in amenajarile interioare

Varietatea de oglinzi  decorative reprezinta o solutie tot mai des utilizata in casele romanilor. Este de la sine inteles de ce, avand in vedere avantajul estetic pe care il aduc acestea. Disponibile intr-o multitudine de modele, aceasta vine ca o completare in interioarele carora le lipseste acel obiect cu efect …

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca „gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

termostate clasice
Diverse
De ce am optat pentru termostate clasice?

Cand descoperi un nou dispozitiv, te intrebi daca acesta reprezinta o investite buna si daca iti va fi cu adevarat de folos. Termostatele clasice se afla in atentia publicului de ani buni, insa unii dintre voi inca nu v-ati putut decide daca sa faceti sau nu o astfel de investitie. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising