Afacerile prospera pe zi ce trece tot mai mult. Am ajuns la concluzia ca femeile se zbat mult mai mult fata de barbati cand vine vorba de bani. Barbati sunt in general mana sparta si niciodata nu fac economi atat de mari dar in schimb femeile strang mereu fiecare banut.

Cand vine vorba de afaceri mereu femeile se implica cel mai mult si pe langa asta mereu stau sa se gandesca ce fel de afacere sa deschida si sa investesca. Barbati de obicei se arunca la afaceri de masini fara sa se gandesca ca lumea este intr-o criza foarte mare si nu mai sunt banii ce erau odata. Majoritatea deschid fie depozite de masini pentru a face dezmembrari , sau alti se axeaza mai mereu pe spalatorii auto care si in momentul de fata au un mare succes in Romania. Cred ca o spalatorie ar avea si mai mare succes si in strainatate pentru ca nu exista asa ceva. In tarile straine totul se face automat si oameni se multmesc asa cum este. Desi masina nu iese asa curata cum se face la noi in Romania, decat sa stea cu ea murdara , e bine si asa. Cele mai multe afaceri din ziua de azi sunt saloanele de infrumusetare. In fiecare luna apare cate unul nou si se pare ca mereu sunt clienti la toate. Ca si in celalate afaceri calitatea conteaza foarte mult dar si aspectul. Daca un salon da dovada de profesionalism, mereu o sa fie plin. Majoritatea comanda cele mai bune produse manichiura pentru ca un salon sa functioneze foarte bine pe un termen indelungat.

Eu personal cand vine vorba de aspectul meu sunt pretentios. Nu merg sa ma aranjez oricunde ci numai la un anumit salon. In trecut am incercat foarte multe saloane dar nu am fost multumit de rezultat pana cand am reusit sa descopar unul la care mi se face totul dupa bunul plac. Desi nu merg la tuns decat odata la doua sau trei luni , atunci cand merg rezultatele sunt foarte evidente. Poate intr-o buna zi acel salon se va inchide dar o sa caut altul pana cand voi obtine rezultate. La salonul de fata pana si prieteni mei il viziteaza foarte frecvent si fete si baieti. Doamna care ne aranjeaza este o doamna dulce care mereu are rabdare cu noi si este atenta la orice detaliu indiferent cat de mic este acela.

Dupa parerea mea indiferent ce afacere iti deschizi mereu trebuie sa fii atent la detalim asa cum o fac femeile in viata de zi cu zi pentru ca o afacere nu este asa greu de deschis dar este greu sa o intreti pe piata din Romania.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ