O noua lege

Diverse

In trecut majoritatea halelor in care erau crescut puii de gaina nu aveau ventilatoare iar aerul dinauntru era de nerespirat. Stiu acest lucru de la mama mea care in urama cu cativa ani lucre intr-o astfel de hala. Atunci aveau chiar si sporuri pentru aerul pe care il inhalau din cauza ca datorita excrementelor pe care puii le faceau aerul era foarte sufocant. O gramada de oameni au plecat de acolo bolnavi de astm si bronsita.

Acest lucru se pare ca s-a schimbat din cauza ca acum in prezent nu mai exista astfel de hale. Ele sunt obligate sa aiba sisteme de ventilatie care pe langa faptul ca este foarte sanatos pentru angajati si acelasi timp si puii de gaina nu mai sunt atat de stresati. Se spune ca daca sunt stresati oule pe care le fac nu sunt bune de mancat si nici ei la randul lor.

Acum cea mai mare cautare o au acele ventilatoare industriale pentru hale care le permite sa functioneze ca si firma pentru ca fara ele acum nu mai pot lucra. Patronii sunt obligati prin lege sa aiba asa ceva pentru ca daca nu s-ar fi dat aceasta lege nici acum nu cred ca ar fi avut asa ceva.

Ne mai si miram la faptul ca cei din alte tari sunt cu mult avansati inaintea noastra. Acest lucru este posibil datoriitat faptului ca ei au o mentalitate total diferita de a noastra. Ei sunt capabili sa asimileze altfel informatiile si sa se conformeze dupa ele. Pe cand noi am ramas tot inapoiati si cu conceptii vechi si ruginite. Acest lucru se intampla datorit modului in care am fost crescuti si din cauza valorilor impuse. Nu zic ca nu este bine sa nu ai valori si modele dar sa ajungi in punctual in care sa nu iti dai seama de situatia in care te afli este grav.

Ma bucur cel putin ca pe zi ce trece si noi incepem sa ne schimbam in ceva mai bine si totusi asta inseamna ca am mai evoluat si noi putin.

Dupa modul si cererea pe piata a acestor ventilatoare cel mai bine ar fi sa iti faci si tu o afacere asemanatoare. Cei care au astfel de firme o duc foarte bine si in momentul de fata pentru ca au o cerere din ce in ce mai mare. Cel putin macar ceva mai merge in tara noastra care a inceput sa se duca pe rapa din ce in ce mai mult.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oglinzi decorative
Diverse
Farmecul unor oglinzi decorative si rolul estetic indeplinit in amenajarile interioare

Varietatea de oglinzi  decorative reprezinta o solutie tot mai des utilizata in casele romanilor. Este de la sine inteles de ce, avand in vedere avantajul estetic pe care il aduc acestea. Disponibile intr-o multitudine de modele, aceasta vine ca o completare in interioarele carora le lipseste acel obiect cu efect …

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca „gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

termostate clasice
Diverse
De ce am optat pentru termostate clasice?

Cand descoperi un nou dispozitiv, te intrebi daca acesta reprezinta o investite buna si daca iti va fi cu adevarat de folos. Termostatele clasice se afla in atentia publicului de ani buni, insa unii dintre voi inca nu v-ati putut decide daca sa faceti sau nu o astfel de investitie. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising