Lucruri pentru care nu ai de ce sa iti para rau

Amintirile Mele

Se spune ca nu ar trebui sa ai regret de vreme ce pana la urma fiecare experienta in parte a contribuit la ceea ce esti acum. Ai ajuns in punctul in care esti cine esti si nu ar trebui sa regret nimic din urma. Stiu, e usor de spus si mai greu de facut si cu toate acestea trebuie sa inveti sa nu iti para rau de prea multe lucruri. Printre altele poate fi vorba de:

  1. Cum arati. Nu datorezi nimanui scuze pentru felul in care arati, pentru modul in care se defineste silueta ta. De fapt nici nu trebuie sa te justifici cu privire la asta.
  2. Gusturile tale nu au explicatie. Nu degeaba se spune ca “gusturile nu se discuta” asa ca sa nu iti para rau de ceva cu privire la acest lucru.
  3. Nu trebuie sa iti para rau de obiceiurile pe care le ai. Fie ca tine de o parte culturala, fie ca tine de ceea ce pur si simplu tie iti place atat timp cat nu deranjezi pe nimeni cu asta nu ai de ce sa iti ceri scuze despre aceste lucruri.
  4. Viata ta personala. Cum, de ce, cu cine esti si asa mai departe nu trebuie sa intereseze pe nimeni. Cat despre tine, mai bine sa vezi tipare de oameni pe care nu le agreezi decat sa ramai blocat/a la un stagiu in care fericirea nu te defineste.
  5. Accepti sau nu sa fii prezent la un eveniment. Nu trebuie sa te explici unuia sau altuia cu privire la decizia ta de a merge sau nu intr-un local. Pana la urma si simpla ta stare conteaza, nu alti factori.

Nici locul de munca nu trebuie sa fie un motiv de regret. Trebuie sa vezi in prima faza si partea plina a paharului. Asta pentru ca indiferent de job, fie ca ai fost la www.yesstudio.ro sau vanzatoare la magazinul din colt, tine cont ca fiecare experienta la randul sau te-a format si te-a adus acum, aici. Unii au inceput timid, fiind agenti stradali, fiind ajutor de bucatar, ajutor sef, ajutor de orice. Nu conteaza ce, atat timp cat la un moment dat a existat o satisfactie personala si din asta a venit si o sursa de venit pentru tine.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oglinzi decorative
Diverse
Farmecul unor oglinzi decorative si rolul estetic indeplinit in amenajarile interioare

Varietatea de oglinzi  decorative reprezinta o solutie tot mai des utilizata in casele romanilor. Este de la sine inteles de ce, avand in vedere avantajul estetic pe care il aduc acestea. Disponibile intr-o multitudine de modele, aceasta vine ca o completare in interioarele carora le lipseste acel obiect cu efect …

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca „gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

termostate clasice
Diverse
De ce am optat pentru termostate clasice?

Cand descoperi un nou dispozitiv, te intrebi daca acesta reprezinta o investite buna si daca iti va fi cu adevarat de folos. Termostatele clasice se afla in atentia publicului de ani buni, insa unii dintre voi inca nu v-ati putut decide daca sa faceti sau nu o astfel de investitie. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising