Cum sa beneficiezi de echipamente pentru restaurante mai ieftine

Stiri

Pentru toti cei care incep o afacere, cea mai grea parte este investitia initiala. Sunt sume mari si sunt multe informatii de cercetat, mai ales pentru ca toti vor sa aiba lucruri de calitate, care sa poata fi folosite pentru mai mult timp. Adica nu vor sa repete experienta cu investitia. Si este ceva normal. Insa lucrurile de calitate costa mult, mai ales atunci cand este vorba despre un restaurant.

Stim cu totii cat de costisitoare este o bucatarie acasa, cu tot ce ne trebuie, si este vorba doar de echipament suficient pentru a hrani o familie. Sa ne imaginam cam cat de mult inseamna sa ai echipamente pentru restaurante, locuri in care trebuie sa hranesti o multime de oameni (asa se spera). Si nu toti mananca acelasi lucru, ci fiecare doreste altceva, care se face in vase diferite, ceea ce inseamna un numar foarte mare de vase doar pentru preparare. Asa ca nu este nici pe departe usor sa echipezi o bucatarie de restaurant.

Cu toate acestea, sunt solutii care fac totul sa fie ceva mai usor. Reducerile sunt unele dintre cele mai binevenite vesti atunci cand trebuie sa faci achizitii multe. Si daca se nimereste sa fie reduceri tocmai la produsele tale, atunci este cu adevarat o binecuvantare.

tefal-14-26-404

 

La Selgros, poti beneficia de o astfel de reducere, tocmai la echipamente care se folosesc din greu intr-un restaurant. Este vorba despre tigai si vase de gatit de la Tefal si aparate de la Moulinex. Tot ce trebuie sa faceti este sa adunati 10 puncte prin cumparaturi de 200 de lei, pentru ca la 20 de lei cumparati, primiti un punct.

Pentru a beneficia de preturile promotionale cu 35% sau 50% reducere, trebuie sa folositi cate 10 puncte pentru fiecare echipament pe care vreti sa il cumparati. Insa veti avea siguranta ca echipamentele acestea vor fi de cea mai buna calitate, iar rezistenta lor la uzura unui restaurant va fi foarte mare. Ceea ce inseamna, inca odata, profit. Profitati de ocazie!

 

Selgros Constanta Sud

Produse alimentare si nealimentare

Str. Dragos Voda nr. 1 Constanta, Lazu – Agigea, 900658, RO

Tel: 0241 706 000

Fax 0241 706 199

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

Securitate
Avioanele nu au dreptul sa decoleze daca nu au scrumiera la bord

Un lucru putin cam ciudat consta in faptul ca avioanele nu au dreptul de a decola daca acestea nu sunt dotate cu scrumiere la bordul avionului. Ce e si mai interesant decat atat este ca fumatul este o activitate interzisa cu desavarsire in timpul zborului. La inceputul anului 2000, acesta …

Stil De Viata
De ce sunt unii oameni atat de onesti?

O mica parte din oameni pot evolua in viata fara a primi o buna parte de critica constructiva sau de onestitate brutala. Unii oameni devin atat de sinceri incat isi pierd orice sens rational si continua sa ofere sfaturi de ”consiliere” in momente in care nu este strict necesar sau …

SEO made with ❤️ by E-Advertising