Acel moment in care ti se strica masina, fiind si departe de casa, este unic! Eram tocmai prin Arad, conducand un Ford Focus diesel din 2006, cand dupa cateva aprinderi repetate ale tuturor becurilor din bord, motorul efectiv s-a oprit, in mijlocul strazii.

Masina cu probleme o luasem de la un prieten din Bacau, care imi spusese ca sunt ceva probleme cu filtrul de particule, dar m-a asigurat ca totul e in regula si ca pot sa circul fara probleme. Ei bine, nu a fost chiar asa.

Nevoit sa caut un service auto Arad, am gasit rapid online, la adresa http://autoserviceinternational.ro, toate serviciile de care aveam nevoie.

Diagnoza, reparatii mecanice, reparatii la sistemul electric, tinichigerie, statie ITP si alte servicii asociate – toate acestea le ofera profesionistii de acolo, pe care vi-i recomand. In cazul meu era vorba de problema cu filtrul de particule, pe care a descoperit-o mecanicul la diagnoza. S-a rezolvat rapid, in mai putin de o ora, cu o regenerare a acestuia.

Asa am putut sa imi continui linistit drumul, fara alte opriri neasteptate datorita filtrului de particule. Va recomand acest service auto Arad, are profesionisti si servicii complete ce va garanteaza deplasarea in siguranta.

SEO made with ❤️ by E-Advertising