Sunt scene care i-au ingrozit pe toti cei care s-au trezit bulversati din somn, azi-noapte si au vazut trupul animalului neinsufletit pe sosea! Accidentul s-a produs la 30 de kilometri de Timisoara, pe soseaua care face legatura intre localitatile Cenei si Uivar.

O bubuitura puternica i-a speriat, asa ca au iesit cu totii in strada. Au gasit calul intins pe caldaram si au sunat imediat la 112. Abia apoi au observat masina proiectata in sant cu parbrizul spart si soferul ranit in interior.

Soferul se indrepta spre casa putin dupa ora 10 seara pe soseaua cufundata in bezna si era singur in masina. Calul i-ar fi aparut brusc in fata, iar conducatorul nu a mai apucat sa faca nicio manevra ca sa il evite.

Tanarul de 24 de ani a fost transportat la spital in stare de soc, dar nu are leziuni care sa ii puna viata in pericol, spun medicii. Calul, in schimb, nu a mai putut fi salvat. Medicul veterinar chemat la fata locului nu a gasit niciun microcip, drept urmare, identificarea proprietarului este mult ingreunata.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *