girl-forum-rich-2
Asta a postat o femeie in cautarea unui sot bogat pe un forum de matrimoniale:

“Voi fi sincera in legatura cu ceea ce voi spune aici. Anul acesta implinesc 25 de ani.Sunt foarte draguta, stilata si am gusturi bune. Imi doresc sa ma casatoresc cu un barbat care castiga 500 de mii de dolari pe an sau mai mult. S-ar putea spune ca sunt lacoma, dar cu un salariu anual de 1 milion $ se considera ca faci parte din clasa medie, in orasul New York.

Cerinta mea nu este prea mare. E cineva pe acest forum care are un venit de 500 de mii de dolari anual? Sunteti toti casatoriti? Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa fac pentru a ma casatorii cu o persoana bogata, asa cum sunteti voi?

Dintre cei pe care i-am intalnit, cel mai bogat avea 250 de mii de dolari venit anual, si se pare ca asta este limita superioara la care am ajuns.

Daca cineva intentioneaza sa se mute intr-o zona rezidentiala, cu costuri ridicate, la vest de New York City Garden, nu sunt de ajuns 250 de mii dolari anual.

Cu umilinta, pun urmatoarele intrebari:
1) Pe unde se perinda majoritatea burlacilor bogati? (va rog sa lasati o lista cu baruri, restaurante si sali de sport)
2) Ce grupa de varsta ar trebui sa vizez?
3) De ce multe dintre sotiile celor bogati au un aspect mediu? Am intalnit cateva fete care nu au un aspect iesit din comun si nu sunt niste persoane interesante, dar sunt capabile sa se marite cu oameni bogati.
4) Cum decideti cine sa fie sotia si cine sa ramana doar prietena? (obiectivul meu este sa ma casatoresc)
                                                                                                                   Ms. Pretty

Un raspuns filozofic primit de la CEO-ul companiei JP Morgan mai jos:

Draga Ms. Pretty,

Am citit postarea ta cu mare interes. Cred ca exista o multime de fete care au intrebari similare cu ale tale. Permite-mi, te rog, sa analizez situatia ca un investitor profesionist.
Venitul meu anual depaseste suma de 500 de mii de dolari, asa cum ceri, sa nu se creada ca pierd timpul aici.
Din punctul de vedere al unui om de afaceri nu e o decizie buna sa se insoare cu tine. Raspunsul e simplu, asa ca da-mi voie sa-ti explic.

Pune detaliile deoparte, ceea ce incercam sa facem este un schimb de “frumusete” si “bani”: Persoana A ofera frumusete si persoana B plateste pentru ea, cinstit.
Cu toate acestea, exista o problema grava aici, frumusetea ta va disparea, dar banii mei nu vor pleca fara un motiv intemeiat. De fapt, venitul meu va creste de la un an la altul, dar tu nu poti fi mai frumoasa an dupa an.

Prin urmare, din punct de vedere economic eu sunt un activ de apreciere, iar tu unul de depreciere. Nu vorbim de o depreciere normala, ci de o depreciere exponentiala. Daca asta este singurul tau bun, valoarea ta va scadea extrem de mult dupa 10 ani.

Folosind termenii de pe Wall Street, fiecare tranzactionare are o pozitie. Intalnirea cu tine este de asemenea o “pozitie de tranzactionare”. Daca valoarea schimbului scade, vindem si nu este o idee buna sa o pastram pe termen lung – lucru valabil si pentru casatoria pe care tu o vrei.
Pare dur sa zic asta, dar pentru a fi o decizie inteleapta orice activ cu o valoare mare de depreciere va fi vandut sau “inchiriat”.

Oricine castiga peste 500 de mii dolari pe an nu este un prost; ne vom intalni cu tine, dar nu ne vom casatorii cu tine. Te sfatuiesc sa nu mai cauti indicii pentru a te casatorii cu un tip bogat. Ai putea face tu ceva pentru a castiga peste 500 de mii dolari pe an. Ai mai multe sanse decat sa gasesti un prost bogat.

Sper ca acet raspuns te ajuta

semnat,

J.P. Morgan CEO

Sursa: worthytoshare.net

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *