In fiecare zi imi place sa ies pe afara si sa ma plimb. Si ca de obicei lumea si adolescentii din ziua de azi nu inceteaza sa ma uimeasca. Vad fel si fel de fete de 13 sau 14 ani care se imbraca care mai de care sa fie in pas cu moda. Pentru ele tinuta lor ce o poarta de zi cu zi este moda de azi, pentru mine este o prostie de haine.

Sa nu mai spun ca baietii care ii vad, cu fel si fel de cercei bagati prin urechi, unii chiar si cate doi sau trei. Intr-adevar cerceii erau la moda sa ii porti dar deja toate lucrurile astea nu se mai poarta. Ei cred ca esti mult mai interesant si mai smecher daca poti cercei bagati in fel si fel de locuri cum ar fi, prin buza , prin spranceana etc.

Mai merg prin licee cand mai am de facut proiecte pentru profesori. Fetele poarta fuste si decolteuri care nu au limita. Nu cred ca pot sa se aplece un pic fara sa nu le iesa fundu afara. Si lumea se mai intreaba de ce se produc atatea violuri in ziua de azi. Bine ca si fetele in zilele noastre se dezvolta foarte repede si ajung la maturitate la o varta mai mica. Dupa parerea mea parintii sunt de vina ca nu isi supravegheaza copilul si imbracamintea in care pleaca de acasa dar si scolile au o parte din vina pentru ca s-au scos de mult uniformele obigatorii. In anii in care eram eu in liceu, toti baietii si fetele purtam uniforme elegante. Si atunci erau accesorii si fiecare fata le purta, accesorii cum ar fii cerceii , lantisoare , bratari care mai de care din argint sau din aur. Noi baietii cautam reduceri ceasuri pentru a le purta si nu prea erau foarte multe telefoane pe vremea aceea si pe langa asta la un baiat ii sta foarte bine cu un ceas la mana.

Nu stiu de unde au inceput toate aceste lucruri cu moda si imbracamintea neadecvata, nu sunt contra acestor lucruri dar totusi dupa parerea mea totul trebuie sa aiba o anumita limita. Cel putin macar in liceu ar trebui o imbracaminte mai adecvata si decenta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *