Adio paranghelie

Si, cum doar cateva zile au mai ramas pana la marea sarbatoare a rromilor, scandalul e in toi! Unul dintre mai-marii rromilor s-a gandit sa puna capat parangheliei de la Costesti. Prea mult lux, prea multa galagie de Sfanta Marie.

Romii din Transilvania spun ca a venit momentul ca romii sa se modernizeze. Asa ca acum 6 organizatii strang semnaturi pentru interzicerea celebrului festival de pe dealurile Costestiului. Vestea a ajuns si la curtea regelui rromilor din Romania, asa ca Daniel Cioaba este foc si para: „Acestia care strang semnaturi cred ca trebuie sa aiba un motiv anume, ar fi exact ca si cum romanii sa nu mai mearga la 1 Decembrie, ca 8 septembrie e ziua rromilor din Romania!”.

Aceasta e intrebarea care ii macina acum pe rromi. Pai, unde in alta parte sa intinzi mesele kilometrice si sa arati lumii intregi ca la tine nu a ajuns criza nici anul asta? Sa fie oare invidiosi rromii din Transilvania pe bogatiile etalate de restul neamurilor la celebra petrecere?

Sansele ca petrecerea sa fie interzisa sunt mici. Pana acum, primaria din Costesti nu a anuntat ca festivalul nu s-ar mai tine, unde mai pui ca bulibasii isi pregatesc deja supusii pentru cea mai cea paranghelie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *