Pot sune ca in sfarsit pot intra si eu in lumea oamenilor de afaceri. Nu spun asta pentru a ma lauda dar in final am reusit sa imi strag bani sis a ma apuc de afacerea mea. Si in prezent am o afacere cu dezmembrari de masini. Nu e o munca usoara dar nici grea nu pot spune ca este. Am oameni mei care se ocupa de tot. Eu tot ce fac este sa merg si sa aduc manile acasa. Nimeni nu se poate plange de conditiile de munca, stiu ca este un job murdat pentru ca te umpli de ulei si vaselina si alte mijerii de la masini dar salariile lor sunt destul de mari. Pana in momentul de fata toti sunt foarte multumiti de jobul lor.

Acum cateva zile am reusit sa cumpar o buacata de pamant langa mine si si alaturi de un prieten ne-am decis sa deschidem o spalatorie. Era visul meu de mult dar intentionam sa o inchiriem. Oameni se mai schimba si asa am facut si noi intr-o zi cand am fost la o spalatorie sa ne curete tapiteria la o masina. Am discutat cu fetele de acolo si le-am lasat si un ciubuc foarte gras daca pot zice asa. A douia zi am venit sa luam masina si am avut neplacerea sa o gasim mai rau decat inainte. Atunci a pus capac la tot si am decis sa ne deschidem spatoria nostra. Nu pot spune ca a fost usor chiar daca am avut totul la indemana. Alti se gandesc ca e simplu dar nu stiu cat timp pierzi numai pentru acte, autorizatii si alte prostii. Toate au decurs bine, am reusit sa facem si canalele pentru scurgerea deseurilor si o mica incapare unde sa stam si sa ne intalam biroul. Am apelat cu cea mai mare incredere la shop-einstal de un am cumparat un aer conditionat pentru caldurile de vara si calorifer pentru sezonul de iarna.

Nu pot spune ca este cea mai mare spalatorie pentru ca intra decat 4 masini dar dupa parerea mea este suficient pentru a te descurca si pe langa asta am gasit si cativa baieti si fete care fac o treaba minunatat iar client au tot confortul pe timpul asteptari si mereu au plecat foarte multumiti de la noi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *