Ai probleme cu insomniile? Afla care ar putea fi motivul!

Diverse

Insomniile tradeaza de regula o problema de sanatate. Poate fi vorba atat de o problema psihica, cand gandurile te preseaza si iti fura somnul; poate fi de asemenea si o problema fizica. Cert este ca sunt si lucruri pe care ti le faci cu mana ta.

Iata care sunt cele mai comune cauze ale insomniilor:

Bei energizante cauzeaza insomniile

Consumul unor astfel de produse este tocmai menit sa aduna un nivel mai mare de energie asa ca somnul este mai greu de „prins” in astfel de conditii. Desi nu este o regula, conteaza si ora la care servesti astfel de bauturi. In medie, dureaza cateva ore bune al sau efect asa ca in functie de asta se prea poate ca somnul sa iti dispara.

Mancare inainte de culcare

Nu degeaba exista o regula in asta. Ultima masa din zi trebuie servita cu cel putin 3 ore inainte de somn. Asta pentru a permite ca organismul sa digere si sa potoleasca mai apoi activitatea stomacului. In caz contrar, se prea poate ca stomacul sa te deranjeze.

Lumina

Avem nevoie de intuneric pentru a adormi. Asta pentru ca hormonul numit melatonina se activeaza numai in intuneric. Orice sursa de lumina, chiar si a unui telefon, este de natura sa iti disturbe linsitea si somnul.

Patul

Confortul nu este de neglijat intr-o astfel de ecuatie. Tine cont de faptul ca salteaua are si ea nevoie de schimbare la un anume interval de timp. Cand nu ai parte chiar si de o lenjerie curata si placuta, starea ta este de natura sa iti strice somnul si chiar sa duca la insomnii.

Nu in cele din urma, exista si situatii in care aburii de alcool, bolile sau simpla degustare de ciocolata la o ora tarzie sa iti intarzie orele de somn.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse
1
Inchierea auto direct din aeroport, bucuria turistilor

Serviciile pe care firmele de rent a car le pune astazi la dispozitia publicului se intrec prin oferte dintre cele mai interesante. Cu siguranta au castigat atentia deplina a turistilor cele cu preluare direct din aeroport. Sa cobori din avion si sa te astepte masina dorita la iesire nu e …

Diverse
Principalele caracteristici ale motoarelor monofazate si a celor trifazate

Pana a ajunge sa vorbim despre ce am precizat in titlu trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact motor trifazat si motor monofazat. Motorul electric cu inductie trifazata sau motorul electric asincron trifazate este cel mai folosit atunci cand este nevoie de actionari electrice de puteri medii si mari. …

sistemul iT 500
Diverse
1
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising