In timpul scolii generale, toate clasele aveau diverse activitati artistice. Era o perioada foarte frumoasa nu ca in zilele nostre in care totul s-a cam dus pe apa sambetei. Pe vermea mea noi clasele faceam competitii intre noi as vedem acre clasa este cea mai buna la dans si diferite activitati. Noi baieti faceam campinat de fotbal iar fetele faceau concursuri de dans.

La baieti proferul de sport organiza cam totul si noi am decis ca fiecare baiat sa pun cativa lei pentru ca bani stransi sa fie dati echipei castigatoare ca premiu de locul I. Se strangeau ceva, ceva dar nu prwa contau bani, pentru noi facea totul interesant sa fie ceva pus in joc, in acest fel te stimula foarte mult.

La fete cam tot la fel faceau dar fetele din clasa mea erau foarte ambitioase asa ca au intrat pe inpasidedans.ro si au urmat cateva cursuri. Se spunea ca fetele sunt mult mai ambitioase decat baieti si asa este, m-am convins si eu. Ma pot lauda ca fetele din clasa mea au castigat concursul si cu bani strasi au mers si au cumparat diferite lucruri pentru clasa nostra cum ar fi perdele noi, cateva flori sa inveseleasca atmosfera din clasa. Eram foarte atasati de clasa nostra si o mentineam perfect curata, si am si cumparat in final o brosca si iala la clasa sa o incuiem ca nimeni sa numai intre sa faca dezordine sau sa furwe lucruri. Era alti care veneau si luau tot ce puteau, cum sunt cretele sau bureti de sters tabla.

La noi baieti campinatul a fost ceva de vis si am decis toate clasele, ca bani strasi sa ii investim in echipament pentru ora de sport. Asa ca am cumparat fileu pentru volei, plase pentru porti si vopsea alba cu care am marcat terenul de fotbal cum trebuie. Directoarea scoli a fost impresionata de gestul nostru intrucat a donat sa spunem asa niste bani pentru amenajarea turor claselor si bani pentru amenajarea terenuluid e fotbal al mare. In curtea scolii avea 2 terenuri de fotbal, unul mare si unul mai mic.

Pot spune ca pe vremea cand noi eram in scoala generala era totul frumos, dar in ziua de azi degeaba sau investit bani in amenajarea interiorului cu parchet si bancii noi, ca zilele trecute cand am trecut pe la aceea scoala terenurile erau varza, iarba era mai mare ca portile si gunoaie peste tot. Se pare ca pe ei ii intereseaza doar interiorul dar nu stiu ca prima impresie ti-o faci cand veri cum arata exteriorul si nu interiorul.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *