Aniversare fericita

Pot spune ca anul acesta am avut o aniversate de nastere foarte fericita deoarece am serbat-o cu prieteni mei intr-un mediu linistit. Am fost la un prieten la locul de munca unde am stat alaturi de ceilalti. Nu mai sunt genul cu party si bairam imens cum eram odata, déjà am observant ca lumea se schimba si numai este ce era odata. In trecut toti mergea si petreceau acasa sau la diferite localuri, su o gramada de invitati si nebunie mare. Eu m-am saturat de asemenea prosti, prefer sa iau cativa prieteni buni deai mei sis a stam linititi undeva, sa ne relaxam sis a manacam. Anul trecut am fost cu prieteni mei si iubita mea la iarba verde pe la Schit. Pot sa spun ca a fost ceva minunat, am stat la un gratar, dupa care ne-am relaxat cu burta la umbra noi baieti, iar fetele se jucau volei cu o minge.

Am observant ca majoritatea care ies la iarba verde fac o prostie mai mare ca ei, se imbata. Mi se pare o porstie cat ei de mare, ori te duci sa te distrezi cat de cat, sa scapi de ganduri si de stress, ori te duci sati bei mintile. Eu cu ai mei pot spune ca ne-am distrat de minune, partea asa mai urata sa spunem este ca zona este langa un parau, si pot atrage foarte multe vietuitoate precum serpi, dar sunt si altele placate cum ar fi broastele testoase.

Anul acesta nu am plecat nici unde cum spuneam, am stat la un prieten la locul de munca, pentru ca era de servici. Daca era liber, planuisem sa merge intr-o mini excursie pe la vecinii nostril Sarbi. Asa am stat toti linistiti la umbra si am savurat pizza si suc. Am ajuns la concluzia ca nu conteaza unde te afli, ci conteaza persoanele cu care esti, persoanele din jurul tau care tin la tine sit e respecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.