Aniversarea de nastere a iubitei mele

Pot spune despre mine ca sunt praf in alegera unui cadou pentru o fata, mai ales cand vine vorba sa aleg un cadou pentru iubita mea. Nu stiu de ce dar am prostul obicei sa las totul pe ultima suta de metri. Acelasi lucru l-am facut si anul trecut de ziua ei de nastere, si tot acelasi lucru l-am facut si anul acesta.

De obicei, intreb alte fete, alte prietene de ale mele, ce cadouri ar fii potivite pentru o fata, si fiecare imi spune cate o parere. Anul trecut am intentionat sa ii cumpar un laptop, pentru ca m-am gandit sa ii iau ceva folositor de care chiar are nevoie. Ea impreuna cu prietenele ei din clasa au infintat un proiect si o firma, dupa parerea mea un lucru foarte interesant, putine clase si scoli din ziua de azi mai fac asa ceva.

Asta e alta poveste pe care o sa o scriu in alta zi, pentru ca am ajuns la concluzia ca se duce pea pa sambetei invatamantul, si nui de mirare ca societatea din ziua de azi e mai prosta decat oameni din preistorie. Cum spuneam mai sus imi doream foarte mult sai cumpar un laptop a ii este benefic si folositor, dar mi sau dat planurile peste cap, nu am dispus de atati de multi bani precum credeam ca valoarea un laptop, si mai ales un laptop second-hand. Tot ce am gasit pe site-urile mari, pe tocmai sau pe okazii, erau numai prostii, si ma refer la laptop-uri antice, cu resurse mici si preturi exagerat de mari, iar tot ce era mai de generatie noua aveau preturi imense, cred ca daca mai puneam cateva milioane cumparam unul nou din magazine.

Se pare ca de doi ani am in gand sai cumpar acest cadou dar nu am reusit , asa ca anul acesta i-am daruit un urs foarte mare si un imens buchet de tranadfiri. Nu am fost multumit de alegerea mea, dar obiceiurile vechi mor greu, sis per ca la anul sa numai fac acelasi lucru tampit sis a las totul pe ultima suta de metri, ca daca stau si ma gandesc, iubita mea imi tot spunea ca ea mi-a cumparat cadoua cu mult timp in urma, mai exact cu doua luni in urma dar inca lucreaza la el, si asa a si fost. Oricum data ce va urma o sa ma pregatesc din timp si nu o sa mai fac acesi greseala si a treia oara, pot spune ca m-am invata minte, si sper ca nimeni sa nu faca aceleasi prostii ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *