Niciodata nu mi-a placut sa ascult de altcineva cand vine vorba de idei. Imi place mereu sa am propriile idei si sa mi le pun in aplicare. Prietenii imi dadeau idei de fel si fel in diferite activitati dar cam toate mi se pareau aberatii. Ceea ce vreau eu sa spun este ca in viata lucrurile sunt usor de zis insa greu de facut.

Desi sunt o persoana care nu accepta sfaturi am invatat pe propria piele ca uneori trebuie sa mai si asculti. In Romania gasirea unui loc de munca este destul de grea deoarece economia este la pamant. Personal pot spune ca locuiesc intr-un oras in care rata somerilor creste din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Pot spune ca am avut parte de cateva locuri de munca in care am ramas cu dezamagiri profunde. Nu este deloc placut sa prestezi munca pentru cineva anume si sa nu fi platit.

Eu sunt genul de persoana care apreciez seriozitatea si se pare ca in orasul in care locuiesc nu am avut parte de acest lucru, pana intr-o zi cand lucrurile s-au schimbat. Un bun prieten a venit cu o idee care mi-a suras foarte mult. Mi-a dat o idee de un plan de afaceri pe care sa il pun in practica. De curand mi-am deschis o afacere in agricultura deoarece bunicii mei au destul de multe livezi la tara. Desi sunt la inceputul afacerii lucrurile au inceput sa dea roade si banii pe care i-am castigat pana acum sunt destul de motivanti. Am propria mea afacere si sunt fericit ca nu imi spune nimeni cat timp sa stau la locul de munca sau ce trebuie sa fac.

Cum am spus si mai sus sunt o persoana care nu asculta sfaturile celorlalti, insa prietenul meu a fost o exceptie.Recunosc ca eram intr-o criza de idei si de inspiratie pentru gasirea unui loc de munca bun, si tocmai de aceea ideea prietenului meu a picat la tanc.Bineinteles ca nu mi-a fost deloc usor, deoarece intr-o afacere trebuie sa investesti timp si mai ales bani, insa usor usor lucrurile au dat roade.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *