Atentie la curatenie: ce lucruri sa ai in vizor

Diverse

Curatenia este musai in fiecare casa. Nu o poti ignora, nu poti sa  nu bifezi si asta. Insa sunt si aspecte ce se lasa usor ignorate din simpla idee ca sunt curate. Asta poate la surpafata caci in fapt se pare ca sunt si altele de tinut cont.

 

Masina de spalat

Menirea ei este tocmai aceea de a curata, de a indeparta murdaria. Dar la randul sau, aceasta va fi de asemenea curatata? De cele mai multe ori nu te gandesti la asa ceva. Insa un minimum de grija trebuie sa ai. Tine cont de un ciclu de spalare cu otet spre exemplu, pentru a igieniza si a scoate mirosurile neplacute. Exista de asemenea si produse speciale pentru o astfel de misiune, insemnand sapun lichid spre exemplu care sa curate cuva si componentele de interior.

 

Clante, intrerupatoare

Astfel de detalii sunt de asemenea de mare uz. Le folosesti de nenumarate ori pe zi, ceea ce face ca riscul ca astfel de zone sa fie tot mai murdare sa fie unul tot mai mare. Recomandarea este aceea de a le dezinfecta intens, tot mai curand posibil, chiar si la fiecare curatenie saptamanala.

 

Condensatorul frigiderului

Aceasta zona este de regula cea care aduce se pare cea mai mare dilema. In prima faza poate ca te vei gandi ce este acesta. Descoperi mai apoi ca in spatele frigiderului se depoziteaza o apa murdara. Asadar, aceasta zona de colectare trebuie si ea curatata din cand in cand.

 

Gadgeturile

De la telefonul mobil si pana al tastatura de computer aceste dispositive sunt intens folosite. Ai nevoie de ele si pe masura ce se ating de tot felul de suprafete, le atingi dupa ce folosesti tot felul de lucruri, tine cont de curatarea lor. Exista sprayuri atat antistatice cat si cele care dezinfecteaza totul.

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse
1
Inchierea auto direct din aeroport, bucuria turistilor

Serviciile pe care firmele de rent a car le pune astazi la dispozitia publicului se intrec prin oferte dintre cele mai interesante. Cu siguranta au castigat atentia deplina a turistilor cele cu preluare direct din aeroport. Sa cobori din avion si sa te astepte masina dorita la iesire nu e …

Diverse
Principalele caracteristici ale motoarelor monofazate si a celor trifazate

Pana a ajunge sa vorbim despre ce am precizat in titlu trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact motor trifazat si motor monofazat. Motorul electric cu inductie trifazata sau motorul electric asincron trifazate este cel mai folosit atunci cand este nevoie de actionari electrice de puteri medii si mari. …

sistemul iT 500
Diverse
1
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising