Cu totii avem nevoie sa ne relaxam, in special cand suntem bolnavi si avem nevoie de tratament de refacere si cel mai  indicat este sa mergem la baile termale. Daca te duci la baile termale nu inseamna neaparat ca ai imbatranit ,inseamna ca vrei sa te relaxezi si cele mai recomandate bai termale sunt Baile Felix deoarece poti beneficia de foarte multe facilitati.Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.hotel-international-baile-felix.ro pentru a va convinge.

Baile Felix iti ofera cazare si tratament la cele mai inalte standarde iar hotelul este perla statiunii. Este normal ca Baile Felix este cel mai recomandat loc, deoarece este cea mai mare statiune balneara din Romania. Te poti trata cu succes de reumatism si afectiuni neurologice si ginecologice, plus masaje, impachetarile cu parafina si alte operatiuni care sunt specifice tratamentelor balneare. Hotelul a fost relansat in aprilie 2007 dupa o renovare completa care a asigurat trecerea la standardele categoriei de 4 stele. In incita acestui complex se afla o baza de tratament ultramoderna. Este singurul hotel din Romania care detine marca de calitate EUROPESPA-MED. Aceasta marca reprezinta recunoasterea internationala  a calitatii. A obtinut si premiul Hotelul Anului 2007 in Turismul balnear.

Baile Felix este cea mai mare statiune din Romania si se afla doar la 8 km de Oradea. Temperatura apelor termale este 20-40 grade Celsius, datorita continutului ridicat de saruri minerale. Medici recomanda pacientilor tratamente sau curele cu ape din bai. Baile Felix este statiunea cea mai cunoscuta din Romania si foarte cautata in afara granitelor. Izvoarele cu apa geo-termala au proprietati curative certificate iar namolurile au proprietati sapropeice. Climatul cu ierni blande si veri moderate favorizeaza statiunea cu o atmosfera ideala in orice anotimp, facandu-l propice pentru relaxare si tratament.

De asemenea foarte multi cunoscuti mi-au marturisit faptul ca au ramas impresionati de frumusetea locului. Padurile ce inconjoara statiunea ofera un peisaj superb, plus ca oamenii de acolo iti ofera o ospitalitate tipic ardeleneasca si te poti simti ca acasa. Aproape de hotel international poti vede cele doua lacuri cu nuferi si cu lotusi. Tot mai multi turisti de peste hotare viziteaza si se trateaza la aceasta statiune, imprastiind vestea ca la noi in tara natura poate face miracole. Tratamentele vizeaza toate afectiunile aparatului locomotor , tot ceea ce tine de articulatii poate fi vindecat. Rezultatele sunt foarte bune si in cazul reumatismului. In concluzie putem spune ca Baile Felix este un loc deschis pentru toate persoanele, indiferent de varsta care doresc sa se trateze si sa profite de toate facilitati pe care le ofera aceasta statiune. Calitatea unei vieti sanatoase este foarte importanta si nu trebuie sa lasam timpul sa-si puna amprenta pe noi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *