Pot spune ca in ultimi ani am schimbat masinile ca pe ciorapi, sa spune ca a fost o modalitate sa castig cativa banuti. Datrita faptului ca e criza finaciara am fost nevoie sa invat si eu cum se face comertul cu masini asa ca am intrebat prieteni care se ocupa de ani de zile de asa ceva. Ei m-au indrumat si m-au invata tot ce trebuie despre comercializarea masinilor. Pe langa faptul ca mi-au explicat totul, au fost zile cand am fost cu ei sa imi arate lucurile de unde le cumpara si cum se negociaza cu cei care vand masini.

Prima daca am fost in germania pentru ca acolos e casesc foarte multe parcuri auto cu masini foarte bune si in acelasi timp foarte ieftine. Singura problema este ca nu toti cunosc limba engleaza si trebuie sa stii cat de cat sa vorbesti in nemteste cu ei. Eu nu cunosc limba lor stiu decat engleza. De acolo, prieteni mei au cumpara masini cat de cat bune si le-au adus in tara. Cu acesta ocazia si eu mi-am cumparat una si am aduso acasa. Masina avea cateva defecte si piese lipsa asa ca am comandat tot ce imi trebuie de pe autoon.ro si asa am facut prima mea masina complet noua. Mai ramanea doar partea de vopsit, nu poti vinde o masina lovina si zgariata, asa ca am fost la un vopsitor foarte bun din oras.

El ia ceva bani mai mult decat restul, dar face si o treaba de calitate si rezultatele sunt evidente. Cred ca cea mai buna afacere care am facut0o a fost cu un Golf V care l-am luat la 1500 de euro, o masina foar buna dar problema a fost ca era lovit pe toata partea dreapta si am fost nevoie sa le schimb usile si aripile dar si vopseaua la el trebuia una nou. Ca de obicei vopsitorul a facut o treaba minunatata cred ca toata treaba ma ajuns pe la 2500 de euro, masina si erstul pieselor dar am scos si profit pentru ca am gasit cumparator sio am dat-o la 4500 de euro bani cash. Am fost foarte fericit ca am scos un profit de 200 de euro.

Bani se pot face cam din orice, dar daca stai acasa bani nu o sa vina niciodata sa iti bata la usa. De atunci am tot inceput sa aduc masini din diferite tari si sa le vand. In ziua de azi numai fac comert de masini pentru ca nuami sunt bani si clienti sa le cumpere, majoritatea vor sa faca combinatii si plu sau minus diferenta, in felul acesta in loc sa vinzi masina ta si sa iei alta, te alegi cu ceva bani si alta belea pe cap de care nu stii cand o sa scapi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *