Majoritatea oamenilor nu isi dau seama la riscurile vieti la care se expun zi de zi. Obisnuim cu toti sa manacam numai prosti de mancaruri si nu ne dam seama ca asa ceva ne distruge organismul usor si lent. In trecut pot spune si eu ca am avut asemenea probleme cu organismul meu pentru ca de fiecare data cand ajungeam prin oras , mergeam si manacam fel si fel de porcari. Daca stau bine si ma gandesc, cred ca nu am mai mancat ceva sanatos, gatit acasa de cateva luni de zile.

Dupa parerea mea manacarea calda si gatita acasa este cea mai buna mancare, care in acelasi timp ajuta organismul sa functioneze la parametri normali toata ziua. Imi aduc aminte ca in trecut cand munceam , la fel bagam fel si fel de porcari in mine, de la fast-food. Majoritatea faceam fel si fel de comenzi si mancam iar seara cand ajungeam acasa numai puneam gura pe nimic. Am continuat sa fac acest lucru foarte mult timp pana cand au inceput sa ma apuce durerile de stomac si intr-un final am vizitat spitalul. Sincer sa fiu nici nu mai era nevoie de procnoza medicului pentru ca deja eram constient de faptul internari mele in spital. Imi dadusem seama ca am ajuns la spital din cauza mancari nesanatoase si in felul acest mi-am dat organimul complet peste cap. Nu am avut de ales decat sa stau internat cateva zile iar medical mi-a recomadat mancare sanatoasa si alimente bio. Am facut niste cercetari pe internet si asa am dat de http://www.bioaleea.ro unde am gasit tot ce aveam nevoie si nu numai atat. Am inceput sa impartasesc acest site si familiei si asa am ajuns sa cumparam numai produse bio. Multi poate zic ca nu este aceasi calitate fata de cele actuale din comert dar tin sa contrcazic pe oricine. Sunt aceleasi dar diferenta este ca acestea sunt 100% natural si nu sunt bagate in ele fel si fel de coloranti si chimicare, care pe parcurs te distrug lent si sigur.

In trecut nu credeam in asemenea lucruri dar de cand am ajuns la spital am inteles ca trebuie sa imi pretuiesc mai mult organimul si sa il intretin mult mai bine pentru ca viata este scurta si nu se stie niciodata cand se va sfarsi si de aceea vreau sa ma bucur de ea cat pot mai mult.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *