Sa fi parinte nu este un lucru simplu si usor. Pot spune lucrul asta pentru ca am vazut asta pe propria piele si inca nu sunt casatorit si nu am copii. Spun asta pentru ca sora mea are un baietel care practice l-a crescut mama de la o luna. In trecut a facut o prostie mai mare ca ea si acela de al abandona in spital dupa ce si-a revenit. Presupun ca datorita varstei si aceea de 16 ani si la prostiile bagate in cap de catre sotul ei, a luat decizia s ail abandoneze.

Intr-o seara ne-am trezit la usa cu cei de la protectia copilului care nea dat vestea si in secunda doi am plecat dupa el. Nepotul meu a crescut bine si sanatos si pot spune ca este un copil rasfatat care a avut absolute tot ce si-a dorit indifferent de costul lucrurilor. Poatenui bines a rasfeti asa un copil pentru ca multi spun ca acesta cu timpul si-o ia in cap. Noi am vrut sa ii oferim totul. Acum de curand un amic de-al meu a devenit tatioc si se bucura de noua lui comoara. Pana a se naste fiiul lui a tot cautat fel si fel de lucruri pentru el si asa a dat de anuntul vezi aici care i-a atras atentia foarte mult. Nu stia ce este cu acest anunt dar a avut surpriza sa vada ca totul era despre bebelusi si asta incepand de la mancaruri pentru bebelusi pana la hainute si patuturi. A inceput sa faca comparatii intre acesta firma si magazinele din oras si a ajuns la concluzia ca este mult mai avantajos sa cumperi online. In felul acesta timp de cateva luni de zile si-a facut aprovizionari a gasity felsi fel de oferte care l-au facut mai mult decat fericit.

In ziua de azi este un om implinit pentru ca are o sotioe frumoasa sio o comoara de baietel. Ceea ce scriu nu sunt povesti sunt lucruri adevarate dar abia acuma incepe sa vada ce insemna responsabilitatea unui copil. Eu in trecut l-am avertizat sa spunem asa despre modul de a creste un copil si ca o sa aiba multe nopti nedormite si asa a si fost. Bebele se trezeste de 3-4 ori pe nopate si trebuie sa manance. Pe langa asta cand sunt mici au cel mai ascutit glas care practice te racaie pe creeri. Asta e pana cand mai creste v-a trebuii sa se obisnuiasca dar tot asa in momentele cand este suparat doar se uita la fiiul sau si uita de orice suparare de pe lumea asta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *