Pun pariu ca acum in perioada asta multi dintre barbati dau din colt in colt pentru ca mai mereu uita sa le ia cadouri iubitelor sau sotiilor lor. Bineinteles mai exista si exceptii dar mai rar si asta nu se rezuma doar la barbati si femeile mai uita dar nu tot timpul. De Sfantul Valentin cred ca cei mai bucurosi sunt comerciantii care profita din plin de aceasta sarbatoare.Vin cu fel si fel de oferte si in acelasi timp pipereaza perturile peste masura pentru ca stiu ca cei care trebuie sa faca cadouri nu au incotro si trebuie sa cumpere.

Asta pana la urma este si interesul lor pentru ca aproape tot parcursul anului nu prea au vanzare iar acum scot parleala.Dar cu spuneam acum au iesit fel si fel de cadouri care mai de care mai amuzante sau mai ciudate. Nu ca nu ar exista nebuni care sa nu le cumpere pentru ca pana la urma daca stai si observe acestea au cea mai mare cautare. Eu unul sunt mai asezat si mai de moda veche si cred ca cel mai frumos cadou pe care il pot face persoanei iubite sunt cele mai bune parfumuri pe care le poti gasi acum aproape in toate magazinele la toate preturile. Asta am si facut si iubita mea a fost foarte incantata de cadoul pe care I l-am facut.

Ma bucur ca si la noi a inceput aceasta sarbatoare sa fie din ce in ce mai serios luata in seama pentru ca in trecut era doar asa un moft. Stiu ca nu are originea de la noi dar este bine ca o data pe an indragostitii sa isi mai aduca aminte unul de altul si sa isi dedice in ziua respectiva numai lor. Macar odata si americanii au venit si ei cu o idee buna si utila pentru ca pana acum au fost praf la aproape orice. La inceput si eu am fost reticent pentru ca am mai spus ca sunt mai de mod veche insa m-au convins ca au dreptate. Acum si eu sarbatoresc aceasta zi cu iubita mea si ne bucuram cu drag de ea in fiecare an.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *