Multi spun ca laptopurile sunt mult mai bune fata de sistemele desktop dar eu tin sa ii contrazic. Nu spun ca nu sunt folositoare mai ales pentru oamenii de afaceri care calatoresc mult si nu numai pentru oricine care are nevoie de un calculator in timp ce pleaca in vacanta sau interes de munca. Eu m-am convins de laptopuri pentru ca sincer sa fiu am avut cateva pana in momentul de fata si sincer am fost dezamagit de ele. Toate le-am cumparat noi din magazine si nici unul nu m-a tinut mai mult de o luna de zile. Toate s-au stricat. Diferite componente la ele s-au dus pur si simplu. De atunci am decis ca nu mai vreau laptopuri ci mai degraba imi iau un calculator.

Cu un calculator totul este mult mai usor si pe langa asta ai mai multe avantaje fata de laptopuri.  In primul rand aceste generatii de laptopuri din ziua de azi vin cam toate cu Windows 8 care este o prostie de sistem. Nu poti pune altceva pe el, si cica daca poti sa o faci, nu o sa gasesti driver pentru el. In schimb pe un calculator poti pune absolut tot ce vrei indiferent ca este un Windows Xp, Windows 7 sau un sistem de Linux. Eu am calculator acasa de aproximativ sapte ani de zile si pot spune ca nu am avut probleme cu el. Anul acesta ce am facut si eu upgrade la

componente calculator pentru ca pretul lor este foarte mic. Asta este cel mai mare avantaj la sistemele de tip desktop pentru ca poti gasi foarte usor componente pentru el si pe langa asta sunt foarte ieftine fata de componentele de la laptopuri. In plus la majoritatea laptopurilor nu merge sa le schimbi piese care le gasesti cam peste tot ci trebuie sa fie piese dedicate pentru el, de la firma de la care ai achizitionat acel laptop. Spun asta ca asa am patit si eu cu un Sony Vaio.

Nu stiu ce cred altii dar eu stiu ca nu voi renunta niciodata la calculatorul clasic. Acum recent doar ce mi-am cumparat alt calculator mai performant desi totusi aveam bani sa imi iau laptop dar decat sa imi mearga o luna si dupaia sa il arunc pe geam, mai bine raman eu asa demodat dar raman cu calculator acasa.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *