badeaimplant.ro

Implanturile dentare sunt facute pentru a inlocui spatiile libere, urmare a dintilor lipsa, din cavitatea bucala. Ele sunt realizate prin intermediul unor interventii chirurgicale. Exista insa mai multe tipuri de implanturi, in functie de pretul pe care esti dispus sa il platesti sau de materialele care sunt utilizate la confectionarea atat a tijelor ce se fixeaza pe osul maxilar sau pe mandibula, cat si a coroanei dentare care va crea imaginea finala a dintelui propriu-zis.

In cadrul clinicii Badea exista posibilitatea de a-ti face implant atat pentru o singura masea, cat si pentru intreaga parte superioara sau inferioara a danturii – implant dentar Megagen Cluj. Medicii din cadrul acestei clinici sunt specializati in domeniu si foarte pasionati de munca pe care o depun deoarece au nenumarate participari la congrese internationale in care invata lucruri noi si descopera tehnici inovative ce vor urma a fi implementante si aici, in tara la noi.

Iti prezint mai jos tipuri de implant care exista:

 • Implanturi de forma a radacinii – in acest caz lucrarile se fac fie cilindrice, fie drepte, fie conice. Insa forma este stabilita in functie de cum este osul, structura lui sau locul necesar introducerii. De acest lucru se va tin cont mai ales daca numarul de implanturi este mai mare.
 • Implaturi care au coroana dentara cimentata pe tija sau insurubata
 • Exista si tipuri de implanturi dentare ce poarta denumirea de mini implaturi, deoarece dimensiunile tijei sunt mult mai inguste decat o tija normala
 • Exista si o serie de implanturi care sunt vechi in istorie si nici nu se mai utilizeaza deoarece au fost descoperite tehnici mai noi. In aceasta categorie intra:
  • Implanturile sub forma unei lame
  • Implanturile subperiostale
  • Implanturile fixate pe os prin intermediul unei bare
  • Implanturile care sunt facute prin transosefiere

Aceste forme nu se mai utilizeaza deoarece au facut impresii destul de mari la vremea lor, dar existau si cazuri in care pacientii sufereau de atrofiere osoasa si nu era posibila introducerea de bare si lame in interiorul mandibulei sau al maxilarului.

 • Implant care se fixeaza pe intreaga parte superioara
 • Implant care se fixeaza pe intreaga parte inferioara
 • Implant dentar Megagen Cluj

In ce consta un implant dentar Megagen Cluj –  ce include aceasta interventie chirurgicala? Pana la procedeul propriu zis, o oferta de tip Megagen include planul de tratament, consultatia prin intermediul careia vei afla daca este sau nu potrivita pentru tine. In cadrul clinicii Badea Implant vei primi o estimare gratuita – tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o radiografie in format digital pentru a observa ce fel de implant o sa ti se potriveasca.

Daca vei alege serviciile oferite de catre cei de la Badea Clinic, cu siguranta vei multumit si satisfacut de aspectul final al lucrarii. Informeza-te intotdeauna cu privire la clinicile si implanturile dentare deoarece e o investitie pe care o faci pe viata. Ai grija atunci cand te increzi intr-o clinica, asigura-te ca personalul este echipat cu tot ceea ce are nevoie si ca au multe interventii chirurgicale facute cu succes.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *