Carpaci sau meseriasi

In zilele noastre, majoritatea oamenilor se cred profesionisti si meseriasi in renovarea caselor si a apartamentelor. O asemenea greseala am facut si eu, cand a fost nevoie sa ma apuc de renovarea apartamentului meu. Toata lumea si vecinii mei, il laudau pe un domn despre care se spunea ca este intradevar meseriasi in ceea ce facea, asa cal-am angajat pentru ernovarea apartamentului meu. Eu nu sunt un om care ma targuiesc ca la piata cu ei, asa ca ssuma care mi-a cerut-o, aceea am platit-o numai sa imi iese apartamentul ca la carte. Initial am vrut sa renovez doar o parte din apartament, dat mi-am dat seama ca e mai bine sa ma apuc de tot apartamentul, daca domnul tot sa apucat de treaba si deja se facuse mijerie peste tot. Tot atunci eu impreuna cu familia mea, am decis sa face comanda si sa ne punem si noi geamuri termopane, asa ca am aplecat la cea mai buna firma profesionista pentru acesta treaba. In doar doua zile au si venit la montat, dar unul din geamuri nu se incadra cum trebuie asa ca au folosit un aparat de reglat geamuri si au rezolvat totul in doar cateva zeci de secunde. Spunea ca este un aparat profesionist de reglarea a geamurilor foarte eficient si bun, care l-au cumparat la un pret foarte mic si il recomanda tuturor meseriasilor sa il aiba in trusa lor.

Totul a decurs foarte bine si foarte rapind in montarea si reglarea geamurilor si acuma mai ramas doar ca “meseriasu” meu sa termina cu renovarea apartamentului. I-am oferit totul pe tava, orice material a avut nevoie i-am oferit pe tava totul si multe altele dar se pare ca intr-un final a facut o gafa mai mare ca el. In baie a umplut prea mult cu material si a pus faianta si a iesit totul in panta. In panta ma refer ca in loc ca apa sa se scurga in mijlocul baii unde este scurgerea de apa, a facut totul in panta iar toata apa imi iese in holul apartamentului. Nu am mai avut ce sa fac, decat sa sparg toata podeaua de la baie, dar nu imi mai permiteam sa fac asa ceva.

Din toata experinta asta am invatat ca nu e bine sa ai incredere in asa zisi meseriasi, si ca mai bine dai un ban in plus dar apelezi la o firma profesionista serioasa, care termina totul foarte rapid si care iti garanteaza o lucrare de care vei fii foarte fericit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *