Carti pentru impresionat seful

 

 

Un semn bun care iti indica un lider este dorinta constanta de a invata, iar dorinta de a citi este una dintre cele mai bune modalitati de a demonstra ca vrei sa te dezvolti, atat in interiorul, cat si in exteriorul unei organizatii. Nu numai ca poate dovedi asta, dar de asemenea te poate ajuta si la imbunatatirea vocabularului, iti va extinde lumea, cunostintele pe care le ai si te va face in general mai educat si o persoana mult mai interesanta pentru cei din jur

Uite cateva carti de succes care te pot ajuta a-ti impresiona seful sau sefa:

  • Rework: Change the Way You Work Forever de David Heinemeier Hansson si Jason Fried. Cu toate ca este deja scoasa pe piata de cativa ani buni, Rework este una dintre cele mai bune carti de afaceri pentru angajati deoarece provoaca ideile traditionale despre America corporate si ajuta la dezvatarea cuiva de obiceiurile rele. Nu poti fi niciodata un lider bun decat daca ai o judecata foarte buna. Aceasta este una dintre cele mai bune carti pe care o poti citi in ilustrarea a ideii de ce este important sa pui la indoiala normele deja stabilite sis a lucrezi mai intelligent, dar nu din greu.
  • 8 Lessons in Military Leadership for Entrepreneurs de Robert T. Kiyosaki. Ca veteran din armata, oricine se poate gandi inapoi la acele vremuri in care invatai lucruri de baza, dar elementare, despre leadership. Kiyosaki, un fost puscas marin si un autor faimos, isi foloseste experienta pentru a descrie leadershipul, diciplina, respectful si viteza cu povestile convingatoare si exemple despre cum pot fi aplicate aceste lucruri in lumea afacerilor.
  • Multipliers: How the Best Leaders Make Everyone Smarter de Liz Wiseman. Aceata este o carte foarte provocatoare. Autoarea Wiseman face o treaba groava discutand despre cele cinci discipline cheie. Orice echipa de angajati dintr-o firma poate invata din aceste vorbe intelepte.

Aceste carti sunt minunate si trebuie neaparat a fi consultate pentru a-ti face o idee despre cum trebuie sa fie afacerile facute pentru obtine raspunsuri pozitive si satisfactii profesionale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *