Cat de credincios poti sa fi

Nu pot sa spun ca am foat o persona foarte credinceoasa asa cum pretind altii ca sunt. Decat sa mint atunci cand spun chestia asa mai bine recunoac si asa sunt impacat sufleteste. Nu ma duc la biserica saptamanal dar il port pe Dumnezeu in suflet cu mine si el ma ajuta ori de cate ori am nevoie. Decat sa fiu prefacut asa cum sunt alti oameni care se duc la slujba sa barfeasca mai bine asa pacatos ca mine.

Acum vreau sa ma duc intr-o excursie ca sa ma gasesc pe mibe sufleteste. Am trecut printr-o perioada ma zbuciumata si simt nevoia sa ma relaxez si sa ma desprind cateva zile de rutina cu care sunt invatat. Asa ca m-am dus la o manastire si nu ma caiesc ca am luat aceasta decizie. Am stat de vorba cu un calugar pentru ca eram curios depre un ai gur lucru despre care auziaem dar nu vazusem niciodata. Mi-a zis ca gasesti aici epitaf si am fost fericit dupa ce am auzit aceste vorbe. Stiam ca sunt foarte frumoasa insa nu atiam ca pot sa aiba asemenea brodarii interesante si unice. Acum stiu de ce sunt atat de scumpe dar intr-un dinal isi merita fiecare banut pe care il cere. Dupa ce am vazut asemenea frumusete i-am zis sa imi arate si mie imprejurimile si locurile care ii plac lui cel mai mult. Manastirea asta era situata i tre niste munti pe langa care crugea un parau. Calugarul care a mers era foarte cumsecate si ospitalier asa cum poate altii ghizi nu sunt si care ar trebuii sa ii urmeze exemplu.

Seara pot sa apun ca am cazut frant de oboseala datorita faptului ca se adunase noaptea nedormita ai ziua de plimbareala pe care o avusesem.A doua zii am decis sa merg singur ca sa vad si celelalte locuri ai asa am si procedat. In continuare am ramas din ce in ce mai placut surprins de cele vazute asa ca am promis ca o sa ma mai intorc,doar ca de data asta o sa imi aduc si prietenii cu mine. Nici ei nu su t exagerati cu biaerica sau cu asistatul la slujbe. Cu toate astea sunt sigur si suta la suta convins ca o sa le placa ai lor la nebunie aceste locuri mirifice.

Dupa o saptamana petrecuta acolo pot spune ca intr-un final m-am odihnit si eu sa m-am refacut. Parca nici nu imi mai vinse sa plec de aici. Sper ca nu o sa mai dureze foarte mult pana o sa revin si atunci pun pariu ca diatractia va fii garantata. Pana la urma cel mai bine este sa stii doar tu cat de cresincios pot sa fii si sa nu iti peste ce barfesc celalalte tate care nu au altceva mai bine de facut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *