Cauta si vei gasi

Multe fete asteapta cu nerabdare evenimentul vietii lor. Fiecare asteapta ziua in care vor merge la altar in fata lui Dumnezeu si isi va uni destinul alaturi de cel iubit. Detaliile sunt cele mai importante pentru toate femeile. In primul rand fiecare femeie ar trebui sa stie ca asteptarea aduce intotdeauna numai lucruri bune.

Majoritatea femeilor care se casatoresc in ziua de azi nu rezista mai mult de cateva zile in casnicie si apoi baga divortul, ceea ce mie nu mi se pare un lucru deloc ok. Casatoria mi se pare un pas destul de important si inainte de a face acest pas trebuie sa te asiguri ca ai gasit persoana potrivita.

Ei bine, dupa ce ai gasit persoana potrivita urmeaza organizarea nuntii, o perioada foarte fericita pentru cei doi parteneri. In prezent o nunta se organizeaza cu un an inainte deaorece sunt foarte multe detalii de pus la punct mai ales ca femeile sunt foarte pretentioase. Atunci cand isi organizeaza nunta cei doi parteneri trebuie sa se inplice impreuna trup si suflet deoarece acolo unde sunt doi putearea creste iar lucrurile vor fi rezolvate mult mai rapid. Cele mai importante detalii pe care trebuie sa ia la cunostinta cei doi parteneri sunt:

In primul rand trebuie sa stie din timp numarul invitatiilor si trebuie neaparat sa primesca confirmarea acestora deaorece este importanta. Spun acest lucru deaorece cele mai multe cupluri ofera invitatiile si apoi se trezesc in ziua nunti ca respectivele persoane nu sunt prezente la nunta lor. Acest lucru nu este ok deaorece bucatarii restaurantului unde va avea loc nunta trebuie sa stie cate meniuri vor pregati si cum vor fi asezate mesele. In al doilea rand rochia de mireasa si costumul de ginere trebuie achizitionate din timp deoarece aceste vestimentatii se gasesc greu si depind de preferintele fiecaruia. O femeie trebuie sa stie ca pentru a-si gasi rochia de mireasa intr-un timp util, este recomandat sa se duce doar in magazinele unde stie ca va gasi modelul preferat de rochie de mireasa. Un alt detaliu important de care cei doi miri trebuie sa tina cont este faptul ca nunta trebuie sa ramana o amintire vie si in acelasi timp frumoasa. Acest lucru se poate indeplini deoarece aici gasesti fotograf nunta bucuresti care iti ofera poze artistice si in acelasi timp filmari profesioniste.

De la nunta nu trebuie sa lipsesca in nici un caz dansul mirilor deaorece este un moment emotionant si in acelasi timp un obicei pe care il indeplinesc foarte multe cupluri. In cazul in care nu sunteti dansatori foarte priceputi puteti lua cateva cursuri de dans sau de ce nu sa va faceti singuri o coregrafie care vi se pare simpla. Din punctul meu de vedere inspiratia vine de pe internet unde gasesti dansuri de orice tip iti doresti si pe care le poti prezenta foarte bine la nunta daca il repeti in fiecare zi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *