Ce fac aceste fete

Mai de curand am vazut la televizor o stire care m-a facut sa mi se faca piele de gaina. Majoritatea adolescentelor din cauza ca sunt foarte naive sunt mintite si facute sa faca anumite lucruri care le marcheaza pe viata. Asta am si auzit,era vorba de o fata de 16 ani care era saraca si s-a decis sa se angajeze ca sa faca rost de bani. Cunostea pe un barbat insurat care era cumnatul mamei ei si i-a cerut ajutorul. Stia ca acesta are o gramada de cunostinte in strainatate si i-a zis sa ii gaseasca ceva de munca si ei. Acesta auzind-o a zis ca o ajuta dar ceea ce i-a facut numai ajutor se numeste. Ea fiind destul de credula l-a crezut si a plecat fara sa se asigure daca ceea ce zisase el ca va face ea este adevarat.

Atunci cand a ajuns acolo a aflat ca ea de fapt venise ca sa se prostitueje si ca deja era vanduta de el. A trecut prin chinuri groaznice pentru ca ea nu a fost de acord iar cei de acolo au tinut-o cu forta. A luat nenumarate batai si a stat zile la rand nemancat doar ca sa o convinga sa faca ceea ce ei vroiua sa faca de fapt. Pana la urma asta a si facut pentru ca nu a avut de ales. Norocul ei cel mai mare a fost faptul ca unui client care venise la ea i s-a fa ut mila si a anuntata politia. In modul acesta a reusit sa scape din acel calvar care nu maia vea sfarsit.

In prezent ea lucreaza ca si model la un videochat destul de cautat si de cunoscut. Am foat ai eu curios si am intrat pe  www.charmstudios.ro  ca sa o vad ai eu cum mai arata acum. Am facut acest lucru pentru ca atunci cand au adus-o acasa avea fata desfigurata si nu o mai recunosteai. Acum ma bucur ca ii mege deatul de bine deoarece ii ajung prin ce a trecut. Nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce a trecut ea din cauza ca si eu am sora si mama si nu as permite.sa li se intample asemenea lucruri.

Cel putin poate cu timpul ranile pe care le are pe suflet o sa inceapa sa se vindece si sa se inchida. Cu toate ca sunt sigur ca asemenea lucruri nu le pot uita niciodata. Si eu ca baiat ma cutremur cand aud despre asemenea cazuri si sincer cei care fac aceste lucruri nu se pot numi decat animale salbatice.

 

 

 

 

Un comentariu la „Ce fac aceste fete

  1. Din pacate aceste lucruri se intampla si acum… Fetelor, daca vreti sa faceti rost de bani puteti apela la o munca 100% legala, fara a avea riscuri de genul, a fi model de videochat este o munca ca oricare alta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *