Ce voi munci

Inca de mici si fetele si baieti se viseaza sa devina ceva si sa poate sa salveze vieti. Bineinteles visele pe care le au sunt foarte diferite si asta este ceva firesc. Cati dintre baieti nu au zisa sa devina politisti sau pompieri iar fetele sa se faca doctorite sau printese.

Asta vruam si eu si iceam mereu ca atunci cand voi creste mare ma voi face politist. Insa pe masura ce am crescut visurile pe care le aveam de mic copil au inceput sa se risipeasc si nu mai vreau sa devin ceea ce vruiam sa ma fac odata.

Majoritatea prietenilor mei deja si-au intemeiat o familie si au inceput sa lu creze. Fie sunt avocati,politisti sau medici,insa pe mine nu ma atrage nici un dintre ele. La cum ma stiu pe mine cred ca in ultimul moment o sa ma hotarasc ceea ce voi face sau numai daca o sa fiu constrans. In ultima vreme am inceput sa ma gandesc mai serios la ceea ce voi face pe viitor. De ceva timp am luat legatura cu un vechi prieten de al meu pe care il cunosc inca din copliarie. Acesta a plecat de foarte mult timp si lucreaza ca si fotograf. El este foarte cunoscut in acest domeniu si tot el se ocupa de sedintele foto pe care le au cele mai cunoscute si cautate fotomodele.

Atunci cand a plecat din tara a plecat cu ajutorul unei firme din Bucuresti. Aceasta se numeste  constantin butuc studio  si l-a ajutat foarte mult. Este o firma foarte serioasa in care lucreaza numai profesionisti dar in acelasi timp le ofera si foarte multe posibilitati de avansare. Am tot stat si am vorbit cu el si mo-a promis ca o sa incerce sa imi gaseasca si mie un loc de munca acolo unde el sta. Daca imi va gasi nu voi mai sta pe ganduri si ma voi duce sa muncesc indiferent de ce voi face.Acum sper doar sa imi faca el rost de ceva si voi pleca imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *