Cele mai bune materiale pentru firma

Diverse

Mereu am fost genul caruia i-a placut sa muncesca de mic copil asa ca inca de la varsta de 16 ani am inceput sa merg la locul de munca al tatalui meu si sa invat si eu ceva. Patronii au apreciat acest lucru si imi dadeau mereu fel si fel de sarcini de facut, sarcini usoare pana cand ma acomodez cu anumite instrumente si scule electrice. De fiecare data cand veneau patroni, imi bagau bani in buzunar in semn de aprecieze pentru ca imi place munca de mic copil.

Odata cu trecerea timpului cladirea in care isi desfasurau activitatea muncitori a inceput sa se invechesca si avea nevoie urgenta de renovari. Bani nu erau o problema pe vremea aceea pentru ca lucrari era din plin. Au fost momente in care nu se faceau fata la lucrarile din interprindere si era nevoie sa imprumutam oameni din Uzina De Vagoane din orasul nostru. Toate planurile pentru renovare au fost facute iar sefi au dat bani necesari inginerului pentru orice era nevoie.

In primul rand muncitori lucrarilor au decis sa le ofere angajatilor firmei o incapere mai moderna pentru momentele cand mergeau la masa sau dimineata cand soseau la servici si trebuiau sa se schimbe in hainele de munca. Au facut cateva cercetari si au apelat ingeco pentru a le oferi angajatilor cele mai moderne dulapuri si rafturi. Avand in vedere capitalul firmei, bani nu au fost nici o problema.

Pe langa incaperea angajatilor, a mai fost modernizat si biroul patronilor dar si biroul cantabilei si a inginerilor. Totul a fost cumparat nou si la cele mai noi standarde. Asteau au fost cele mai usoare lucruri pentru ca a urmat modernizarea cladiri in sine si pentru asta a fost nevoie de profesionisti. Existau fel si fel de echipe de lucru care aveau o meserie la baza dar la insistentele patronului, au fost angajati cei mai buni de pe piata romana. Se dorea totul perfect si terminat in cel mai scurt timp.

Este un lucru admirabil ce l-au facut patroni acelei firme pentru ca nu multi investesc pentru a oferi conditii de munca angajatilor. In acest fel pana si eu am fost foarte fericit pentru ca aveam un loc de munca modern si pe langa asta plin de satisfactii financiare.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising