Sigur te-ai distrat azi-noapte. Insa, a venit momentul sa faci fata cu mahmureala, si ai face aproape orice ca sa scapi de senzatia de a doua zi. Indiferent ca gasesti metoda optima sau nu, exista unele metode destul de ciudate si de dezgustatoare de a trata mahmureala.

Cum se trateaza mahmureala in diferita zone ale lumii?

Roma Antica. Vechii romani, renumiti pentru petrecerilor lor, se trezeau de multe ori cu sentimentul ca cineva le umbla in cap. Tratamentul oferit de Plinius cel Batran a fost unul din cele mai ciudate: acesta recomanda „gatirea” unui canar si a-l indesa pe gatul celui care suferea de mahmureala. Dezbaterea continua deoarece inca nu se stie daca pasarea era jupuita sau consumata de-a intregul, insa se pare ca lumea este de acord ca oasele crocante erau cea mai buna parte.

Namibia. In dimineata zilei de dupa o petrecere, cetatenii Namibiei beau „Buffalo Milk”. Si ghici ce e de fapt: e doar lapte coagulat- de vaca, rom, rom condimentat si crema de lichior. Numai la auzul continutului acestei „licori magice” te ia cu mahmureala. De parca nu ar fi suficienta toata combinatia din pahar, pentru a „lega” aceste produse se adauga un plus de zahar.

Germania. Mahmureala? Ei bine, atunci e timpul pentru katerfruhstuck sau „micul dejun mahmureala”. Nemtii isi pregatesc un platou de peste crud, muraturi, castraveti si ceapa, si le mananca pe stomacul gol.

Grecia Antica. Ca sa nu fie mai prejos decat contemporanii lor care mancau canari, grecii antici isi tratau mahmureala cu un mic dejun absolut „gustos”: plaman de oaie si oua de bufnita. Da, ouala fac parte dintr-un mic dejun normal, dar plamanii de oaie au o textura de cauciuc.

Vietnam. Cetatenii Vietnamului isi trateaza mahmureala intr-un mod teribil. Oamenii pun la fiert cornul de rinocer, dupa care beau apa unde a fiert cornul. Acelasi truc se crede ca „vindeca” si alergiile sau chiar cancerul. Ca urmare, cererea de coarne de rinocer este atat de mare incat exista o amenintare la adresa acestei specii. Nu functioneaza ca agent impotriva mahmurelii, asadar ar trebui oprit omorul rinocerilor.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *