Cele mai frumoase amintiri din viata

Amintirile Mele

Nu cred ca exista ceva mai important in viata inafara de amintirile din viata.
Fiecare om are propriile amintiri din viata pe care nu le poate uita oricat de mult si-ar dori.

Amintirile din copilarie sunt cele mai importante pentru ca practic din poznaile din copilarie am inceput sa realizam anumite lucruri din viata.

Imi aduc aminte din amintirile mele pentru ca oricat as inainta in viata nu pot sa le uit oricat de mult as incerca.

Bineinteles asta nu insemna ca voi incerca sa le uit vreodata. In copilarie nu pot sa spun ca am fost usa de biserica pentru ca am facut fel si fel de prostii. Majoritatea lucrurilor le copil-gol-rate-490x447faceam alaturi de vecini mei si niciodata nu prea ascultam de parinti. Bataia de la ei era la ordinea zilei pentru ca o meritam din plin. Pe langa toate aceste lucruri cred ca ce-a mai frumoasa amintire este prima mea petrecere cand am inceput si eu sa imi dau seama de lucrurile din jurul meu. Parinti mei pe vremea aceea erau cat de cat realizati si aveau bani asa ca si-au permis o petrecere pe cinste. In zilele noastre, eu nu am uitata de toate astea si asa am decis si eu sa apelez la www.paradisulpersonajelor.ro pentru a face o precere de neuitata unui anumit copil, nepotului meu.

Zambetul si bucuria unui copil sunt de nepretuit pentru mine avand in vedere ca el iubeste foarte mult personajele din desene animate.

De mic copil, nepotului meu se uita la televizor. Practic nu isi face temele pana cand nu vede ceva episoade din preferatele lui.
Nu cred ca vreodata el isi va uita amintirile ce le traieste in prezent pentru ca are o viata pe care o sincer mi-as fi dorit sa o am cu toate ca parinti mei aveau o situatie financiara cat de cat buna. Pot spune ca este un copil problema cat de cat dar numai acasa pentru ca este un copil foarte rasfatat care mereu a avut tot ceea ce si-a dorit. Nu este un lucru rau desi alti spun ca o sa ii afecteze viitorul daca se tot invata asa. Ei bine prefer sa fie in acest fel, rasfatat decat sa duca lipsa de ceva.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

autoserviceinternational.ro
Amintirile Mele
Un service auto Arad ce iti rezolva orice problema

Acel moment in care ti se strica masina, fiind si departe de casa, este unic! Eram tocmai prin Arad, conducand un Ford Focus diesel din 2006, cand dupa cateva aprinderi repetate ale tuturor becurilor din bord, motorul efectiv s-a oprit, in mijlocul strazii. Masina cu probleme o luasem de la …

despartire
Amintirile Mele
O despartire cu demnitate

Unele din cele mai grele situatii in viata este sa renuntam la cel drag, motiv pentru care trebuie sa alegem cea mai buna metoda de a face acest lucru, de la cuvinte dulci si frumoase pana la aventuri de o noapte. In felul acesta partenera/partenerul se va simti in plus …

Amintirile Mele
Lucruri pentru care nu ai de ce sa iti para rau

Se spune ca nu ar trebui sa ai regret de vreme ce pana la urma fiecare experienta in parte a contribuit la ceea ce esti acum. Ai ajuns in punctul in care esti cine esti si nu ar trebui sa regret nimic din urma. Stiu, e usor de spus si …

SEO made with ❤️ by E-Advertising