stailer

Cine nu se bucură atunci când are șansa să se răsfețe la un salon de beauty? Cine nu își dorește să meargă o dată pe săptămână la un salon să ai parte de o relaxare ca la carte, după o zi încărcată și agitată în care să uite pentru câteva momente de probleme și de stres?

Se spune că salonul de înfrumusețare este oaza de relaxare pentru multe femei. Doar că nu toate pot ajunge la un salon de beauty săptămânal. Fie din lipsa timpului, fie că au avut și experiențe mai puțin plăcute cu așa ziși stiliști profesioniști. Cu platforma online Stailer.ro, toate aceste probleme țin de domeniul trecutului.

Iată cum îți poți eficientiza timpul cu Stailer

Deși lipsa timpului a devenit o problemă la nivel global, iar mai toată lumea se plânge că nu reușește să rezolve sarcinile programate într-o zi, este esențial pentru noi  să ne găsim puțin timp în care să ne relaxăm, să ne odihnim și să ne răsfățăm.

Nu suntem roboți și nu funcționăm pe baterii, de aceea organismul nostru are nevoie și de pauze pentru a putea funcționa la parametri normali.

Stailer ne poate oferi pauza perfectă atunci când avem nevoie. Știai că te poți programa cu Stailer la un salon de hair and beauty în mai puțin de 2 minute, fără a mai pierde timpul dând telefoane de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber? Pentru că totul are loc online, iar în așa fel ne putem eficientiza timpul mult mai rapid și mai ușor.

Mai mult decât atât, platforma Stailer are o gamă largă de servicii de beauty realizate de dintre cei mai buni stiliști din această industrie. Ori acest lucru înseamnă că dacă te programezi cu Stailer, ai parte de servicii dintre cele mai calitative și mai eficiente.

Știm cu toții că orice profesionist din domeniu, având o experiență vastă în spate poate realiza acel serviciu mult mai rapid și mai eficient, decât unul care nu are experiență și nu este sigur pe el.

Stailer pentru administratorii de salon

Cei care își administrează o afacere în domeniu și care au un salon de beauty, Stailer este o alternativă pentru a pune bazele unei afaceri care să reziste în timp. Înscriindu-și saloanele pe platforma Stailer, administratorii pot avea parte de multe beneficii importante. Faptul că pot intra mult mai rapid în atenția clienților și își pot crește mult mai rapid programările în agendă, este doar unul dintre beneficiile pe care le oferă Stailer.

Platforma online Stailer este 100% gratuită, atât pentru clienții care își doresc o programare, cât și pentru administratorii care dețin o afacere în acest domeniu. De ambele părți este un win win dacă optează să folosească platforma online Stailer.

Momentan, ea activează doar în 5 mari orașe ale țării, mai exact Timișoara, Cluj Napoca, Oradea, Iași și București, însă este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale României.

Date de contact: support@stailer.ro.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *