In Cine Putem Avea Incredere Si De Ce ?

In primul rand stim cu totii ca increderea se castiga greu, se pierde usor si intrebarea este: In cine sa avem incredere si de ce ?

Nu voi intra in detalii profunde de genul ca increderea trebuie sa o daruim pentru a o putea primi si bla bla bla. Voi vorbi deschis pentru a fi pe intelesul tuturor. Pentru inceput cu toti avem cea mai mare incredere in cineva anume: mama,  tata, sora, prietenii de la gradinita sau chiar animalul de companie. Poate parea amuzant,dar catelul, pisica ei ne asculta fara a ne face reprosuri sau a ne judeca, dar acum sa revenim la intrebarea pusa mai sus.

In cine sa avem incredere? In cine vor muschii nostrii,  ar fi raspunsul ideal dar nu ! Incredere  avem in cei care  o castiga adica mai pe romaneste, persoanele carora le spunem tot ce ni se intampla in fiecare zi, secretele cele mai ascunse gen: ma simt atras de mama mea.Nu radeti, se poate intampla si la case mai mari dar acum  sa nu va ganditi la mine, eu sunt atras doar de iubita mea si atat. Am dat acest exemplu ca sa intelegeti mai bine in ce consta acele secrete ascunse. Si acum de ce sa avem incredere in acele persoane? Simplu! Pentru ca stiu cum sa asculte, si nu au ciripit niciodata ceva, cel putin asta credem.

Deci in concluzie cu toti trebuie sa avem incredere in cineva dar sa fim foarte atenti in cine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.