Orice om pe lumea asta viseaza sa isi faca prorpia casa de vis in care sa isi petrecea restul zilelor dar nu stiu cat la sute vor sa faca treaba asta intr-o zona de munte, undeva la tara departe de orasele aglomerate si poluate. Eu unul personal visez de mult la acest lucru si sper ca intr-o buna sa pot sa imi contruiesc propria mea casa de vis.

Sunt convins ca daca intreb cel putin 50% din locuitori din Romania despre materialele cu care sa isi contruiasca o casa sunt convins ca foarte multi s-ar gandi la caramida. Eu unul nu cred in  asemenea materiale desi stiu ca sunt bune si foarte rezistente. Imi place sa gandesc ecologic si de aceea vreau sa imi construiesc o casa cu ajutorul celor de la case-din-lemn.eu pentru ca stiu ca vor termina treaba foarte repede, iti asigura amenajarea de interior si exterior si multe altele, pe scurt ai totul complet gata sa te muti in ea si sa iti petreci restul vietii.

Imi aduc aminte ca am avut placerea sa fiu invitat la o casa care toata era construita ecologic, toata din lemn undeva prin intre doi munti situata si langa un rau. Nu pot spune cat de bine m-am simtit in acel loc. Singurul lucru care il auzeam zi de zi sunt pasarile din copaci si raul care curgea neincetat. Datorita acelui loc m-am indragostit eu de casele de lemn si de aceea mi-am propus ca sa imi fac si eu ceva asemanator si sa imi petrec retul zilelor in natura. Multi zic ca nu ai cum sa traiesti singur in pustietate dar eu contrazic pe oricine, pana nu incerci nu ai cum sa simti placerile nature si cred ca in ziua de azi cu toti ne dorim sa ne petrecem retul zilelor in liniste.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *