Creșterea copilului nu trebuie să fie stresantă, însă de multe ori stresul apare chiar din lucruri mici. Pentru că celor mici le este greu să-și exprime disconfortul, ce le place și ce nu, părinții trebuie să se informeze despre ce face și ce nu face bine copilului. Cine s-ar fi gândit că niște suzete v-ar pune pe gânduri? Voi știți ce e suzetă e bună pentru copilul vostru?
Tipurile de suzetă – la ce detalii trebuie să vă uitați
Pentru că bebelușul are în reflex această acțiune de a suge, ei făcând asta își dezvoltă mușchii feței. Atunci când bebelușul suge, se liniștește, adoarme și este fericit. Suzeta este o alternativă și un ajutor foarte bun pentru părinți, ajutându-i poate să-i adoarmă mai repede sau chiar să liniștească copilul atunci când acesta plânge. Afla mai multe de aici despre suzete și nevoile bebelușilor.
-
Suzeta aleasă conform vârstei
Suzete sunt pentru 0-3 luni, 0-6 luni, 6-18 luni și 18-36 luni.
-
Materialul suzetei
Unii bebeluși sunt mai sensibili, pielea lor fiind mai sensibilă la atingere, dar asta nu mai este o problemă. Suzetele pe care le puteți găsi pe site-ul celor de la LittlePrints.ro sunt prietenoase cu bebelușii, sunt confecționate și realizate în așa fel încât copilul să nu fie deranjat de nimic atunci când le folosește. Diferă și în funcție de materialul din care sunt confecționate, atât siliconul, cât și latexul din care sunt făcute sunt sigure de utilizat. Siliconul este însă mai ușor de întreținut.
-
Suzete care strălucesc
În ultimii ani au apărut și genul de suzete care strălucesc în întuneric, pentru a ajuta bineînțeles părinții în căutarea ei seara, când toți ceilalți dorm și nu vor să-i trezească.
-
Forma suzetei
Mai pot varia și după forma lor, ele sunt fie clasicele suzete rotunde, fie cele cu forma anatomică, adică cele care se adaptează în funcție de forma gurii copilului, fie cele cu forma ortodontică care pot fi folosite mult timp și care nu afectează dezvoltarea gurii.
Este important ca atunci când sunteți în căutarea suzetei sau suzetelor perfecte, tetina (partea suzetei pe care copilul o are în gură) să aibă un loc de ventilație, adică o mică gaură în vârful ei. Această zonă de ventilație dacă nu este prezentă în suzetă poate dăuna dezvoltării cavității copilului.
Pe lângă suzetele cu diferitele lor forme, pentru a nu pierde suzeta sau a nu o lăsa copilul peste tot prin casă sau prin parc, au fost realizate și accesorii pentru aceasta. De la lanțuri de prins sau pus la gâtul copilului, până la capace pentru acestea. Părinții își pot lua de-o grijă atunci când copiii scot suzeta din gură și nu sunt prin preajmă, lanțurile le vin în ajutor.
Pentru că suzetele sunt realizate pentru părinți, dar mai mult pentru copii, acestea sunt realizate în diferite culori îndrăznețe, modele simpatice care să-i încânte pe cei mici.
Copilul tău plânge? O suzetă l-ar liniști, tu știi care e varianta bună pentru el? Acum cu siguranță știi. Fă-ți copilul fericit și ajută la dezvoltarea lui alegând o suzetă bună, nu doar ieftină.
Contact:
0725 766 847
hello@littleprints.ro