Expunerea excesiva la soare poate conduce la aparitia cancerului de piele,precum si la ridarea si imbatranirea prematura. Pe de alta parte insa,in doze corespunzatoare,razele solare au efecte benefice asupra organismului.

In primul rand soarele omoara microbii.Acesta este unui dintre motivele pentru care este important sa scoatem la soare,in aer liber,covoarele,paturile si plapumile pe care nu le putem spala in mod regulat.Apoi soarele are capacitatea de a spori buna dispozitie si de ridica moralul.Expunerea cu masura la soare ii confera pielii o stralucire si un aspect sanatos mai ales in anotimpul vara.O piele moderat bronzata este mai rezistenta la infectii si la arsuri solare deca pielea nevazuta de soare.Razele solare mai au si ale efecte benefice asupra organismului cum ar fi :scad nivelul colesterolului,intaresc sistemul imunitar.

soare1

Toate aceste beneficii pe care ni le ofera soarele sunt foarte importante pentru sanatatea organismului nostru si cel mai frumos lucru este faptul ca soarele este gratis si putem profita oricand de acesta

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *