Cum cauți salonul potrivit pentru tine, din câte există în tot orașul – Stailer te ajută

stailer

Atunci când ești în căutarea unui salon de hair and beauty ai o întreagă aventură în față. În tot orașul sunt zeci de saloane. Cum să faci selecția dacă mai întâi de toate te lovești de nevoia de a selecta rând pe rând pe cele la care să suni, pentru a întreba de disponibilitatea acestora? Acum îți este mai ușor, dacă te bazezi pe Stailer.

O platformă și o aplicație ce te ajută să îți triezi opțiunile

Stailer a fost creat tocmai pentru a ușura modul în care publicul face programările la saloane. A adus deci digitalizarea mai aproape de noi, că tot trăim în acest context modern. Acum, la un click distanță stă posibilitatea de a vizualiza saloanele din oraș și de a selecta pe cel de interes pentru tine. Dacă ai nevoie, vezi aici mai multe informatii.

Stailer s-a extins treptat treptat și acum vorbim despre o platformă activă în orașe precum Iași, Timișoara, București, Cluj sau Oradea. Iar recent a fost lansată și aplicația cu același nume, cea care te menține conectat cu opțiunile tale privind saloanele de profil.

Cum te ajută Stailer în pași concreți

⥛Îți afișează în timp scurt opțiunile de saloane din orașul tău. Există și aici o dinamică, apar multe saloane noi și nu ai cum să le știi pe toate.

⥛Te ajută să îți triezi opțiunile în funcție de data și ora dorite de tine. Dacă ai un eveniment planificat și e musai să te programezi cu câteva ore înainte, poți avea această posibilitate. Uneori însă poți obține și o programare de pe o zi pe alta. Iar dacă cineva renunță la o programare poate că vei găsi un loc liber chiar în aceeași zi.

⥛Te ajută să te și programezi aici. Pentru că altfel nu ar fi la fel de rentabil. Să suni la salon și să aștepți până când cineva îți răspunde și abia apoi mai poți și să faci programarea dorită înseamnă timp pierdut. Nu și cu Stailer. Din aplicație sau direct din pagina web poți seta programare dorită, pentru care mai primești și confirmare pe loc.

Online este mai simplu

Ne dăm seama că din ce în ce mă mulți prestatori de servicii aleg online-ul și digitalizarea. Este firesc de ce. Chiar și programările făcute la diverse instituții sau cabinete medicale ajung să fie prioritizate dacă sunt făcute online.

Așadar, Stailer te ajută să obții un loc în față în ceea ce privește șirul celor care așteaptă să își facă o programare. Ba chiar te ajută să nu mai pierzi timp inutil. Dacă este nevoie spre exemplu de vreo modificare la programarea făcută sau dorești să o anulezi, poți face acest lucru tot online, din link-ul primit la confirmare. Din nou, totul este doar online.

Iar pentru toate aceste funcționalități nu ai nimic de plătit. S-ar putea să găsești ca fiind mai convenabilă această metodă. Cel puțin merită să încerci.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *