Cum descoperi ca te minte cineva

Stil De Viata

 

Ai avut candva senzatia ca cel din fata ta te minte cu nerusinare? Stii ca e asa insa nu poti demonstra asta. Pentru cei care si-ar dori sa afle prin anumite metode care sunt semnele mincinosilor iata care sunt cateva semne comune:

  1. Limbajul pare sa fie impersonal si cu multe detalii. Iti va spune ca a uitat ceva si nu va folosi pronumele personal. In plus iti va detalia atat de mult pentru a fi cat mai convingator tocmai sa nu dea de banuit.
  2. Limbajul non verbal este si el important. In acest sens se considera ca se gesticuleaza foarte mult, apar situatii de genul care sa distraga atentia si de regula sunt semne ce tin de neconcordanta dintre ceea ce se spune si ceea ce se demonstreaza in gesturi. Vei observa ca cel din fata ta se agita foarte mult spre exemplu.
  3. O asumare mai putina. Asta pentru ca persoana cu care discuti iti spune expresii de genul “ din cate imi amintesc…”
  4. Se crede ca o alta reactie a corpului in momentul in care mintim tine si de dilatarea pupilelor. Daca esti atent la acest detaliu ai putea sa iti dai seama de faptul ca lucrurile nu sunt exact as acum se relateaza. Desigur, trebuie sa ai si calitati in acest sens si sa fii un fin observator.
  5. Iti raspunde cu aceleasi cuvinte. Din ideea de a te convinge si de a se convinge pe sine de ceea ce spune, mincinosul iti va raspunde cu exact aceleasi cuvinte cu care ai pus tu intrebarea.

Cert este ca sunt numeroase semne prin care sa iti dai seama ca cel din fata ta minte. Asta inseamna sa ai o banuiala si sa observe detalii care conteaza.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

Sanatate
Femeile care castiga mai putin decat barbatii sunt mai predispuse la depresie

Femeile au mai multe sanse de a fi diagnosticate cu depresie si anxietate comparativ cu barbatii, iar oamenii de stiinta sustin ca acest lucru ar putea sa se datoreze diferentei de remunerare dintre sexe. Cercetatorii au descoperit ca, in general, femeile care au un salariu mai mic decat barbatii si …

SEO made with ❤️ by E-Advertising