Cum sa ai grija de casa ta

In prezent majoritatea persoanelor aleg sa locuiasca la casa deoarece sederea este mult mai usoara si in acelasi timp mult mai placuta. Ei bine sa locuiesti la casa poate fi un lucru placut insa uneori costisitor deaorece trebuie sa ai grija cat mai bine de mediul in care traiesti.

Cu siguranta orice om care locuieste la casa doreste sa isi intemeieze o gradina pentru a nu mai fi nevoie sa se duca de fiecare data la piata atunci cand are nevoie de fructe si legume. Cu toti stim ca fructele si legumele nu cresc doar pentru ca vrem noi sa creasca , ci trebuie sa avem mare grija de ele Este normal ca majoritatea persoanelor sa nu stie cum sa isi intretina propria gradina insa acest lucru se poate invata foarte usor. De exemplu pe flower-power-cluj gasiti servicii foarte bune care va pot ajuta la intretinerea gradinii si din care puteti invata cum sa va descurcati mai departe.

In primul rand gazonul trebuie udat in fiecare zi mai ales pe timp de vara unde razele soarelui sunt destul de puternice. Din punctul meu de vedere cateva stropitori ar fi de folos pentru a nu va chinui cu furtunul. Stropitorile ajuta la udarea echivalenta a tuturor partilor din gazon. De asemenea gradina trebuie sapata saptamanal insa aveti grija sa faceti acest lucru dimineata deoarece pamantul este mai umed si o sa va fie mult mai usor. Iarba trebuie taiata si ea destul de des deoarece are tendinta sa creasca din cauza ploilor si nu este ok sa nu poti face diferenta dintre iarba si flori. Bineintele ca nu trebuie sa va petreceti toata ziua in gradina pentru ca aceasta sa arate perfect insa puteti sa va alocati un timp pe care sa il respectati in fiecare zi.

Pe timp de vara cand legumele si fructele sunt aproape coapte aveti grija sa le culegeti la timp caci altfel soarele le poate distruge si nu vor mai putea fi comestibile. In cazul in care doriti sa va plantati porumbi in gradina este recomandat sa alegeti o parte in care pamantul este roditor pentru ca recolta vostra sa fie cat mai buna si cat mai sanatoasa. In concluzie fiecare om isi poate crea o gradina de vis insa acest lucru poate fi realizat doar tinand cont de sfaturile pe care vi le-am dat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *