ApeCoin

Ai auzit de ApeCoin (APE) si nu sti daca in 2024 ar fi bine sa investesti in aceasta? Haide sa vedem mai multe detalii despre aceasta criptomoneda. Este menita sa sprijine dezvoltarea Web3. Tokenul APE a fost inspirat de una dintre cele mai faimoase colectii de NFT-uri – Bored Ape Yacht Club.

Aceasta criptomoneda exista doar pe blockchain-ul Ethereum. ApeCoin serveste drept token de guvernanta si de utilitate in cadrul ecosistemului APE. 

Pentru cei care nu stiu, aceasta criptomoneda a fost creata relativ recent, dateaza din 2022. 62% din totalul ApeCoin a fost alocat fondului ecosistemului, care va finanta proiecte conduse de comunitate, conform deciziilor membrii ApeCoin DAO.

Daca te intrebi de ce ar merita sa investesti in ApeCoin (APE), este bine de punctat faptul ca analistii spun despre aceasta moneda ca ar urma sa intre intr-o noua etapa. Sunt sanse foarte mari ca in urmatorii 5 ani tot mai multe jocuri de blockchain si metaverse sa folosseasca acest token. Estimarile arata ca pana in anul 2028 APE ar urma sa aiba o valoare de 64 de dolari.

Cum sa cumperi ApeCoin (APE) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

Acum ca ai descoperit mai multe detalii despre potentialul acestei monede, iata si cum o poti achizitiona online, rapid si sigur. Alege mai intai de toate platforma de tranzactionare, iar in acest sens o recomandare este eToro. Aceasta este una din cele mai cunoscute platformele, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Stiai ca aici ai acces la peste 3.000 de active financiare diferite? Printre care sunt si actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Poti alege din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata, concret, cum poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza cont 

cont etoro

Te inregistrezi simplu, similar cu alte tipuri de platforme, unde iti setezi un nume de utilizator si parola. 

Depune bani

depunere bani etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! Poti alimenta contul si cu lei. 

Cumperi APE  

cumpara ape

Acum poti cumpara moneda aleasa.

De ce sa alegi sa tranzactionezi pe eToro 

eToro este platforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie. Ai parte de un proces simplu de tranzactionare si comision zero. Putem puncta in continuare si alte avantaje, cum ar fi faptul ca nu sunt taxe ascunse, faptul ca eToro iti permite un mod practic si gratuit sa testezi platforma, fara sa investesti de la inceput banii proprii. Ai un cont demo, poti testa piata, avand acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning, eToro Academy, despre care poti afla mai multe din pagina oficiala. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com! 

Concluzie 

Toata lumea ar dori sa investeasca in criptomonede care vor avea o evolutie financiara buna. Atentie insa, dincolo de orice tip de estimare, este vorba despre volatilitatea pietei criptomonedelor. Tranzactionati cu responsabilitate.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *