Cum sa eviti inselaciunile intalnirilor online

Stil De Viata

In prezent, exista o multime de motive peentru ca oamenii care folosesc serviciul de online- dating, sa fie mai precauti. Oamenii care folosesc astfel de site-uri, au ajuns sa fie in topul victimelor inselate, declara FBI. Femeile in varsta de 40 de ani au alcatuit un procent de 70% din oamenii care au fost inselati.

Chiar daca consideri ca esti un geniu al Internetului, este usor sa fii inselat de anumiti pradatori, care incearca sa faca bani intr-un mod mai usor. Un truc comun al acestora este de a naviga pe site-urile cu caracter matrimonial si de a aduna informatii cu caracter personal al femeilor. Apoi, acesti se folosesc de naivitatea femeilor, plangandu-se cum o tragedie din familie le-a distrus viata, obtinand in acest fel bani de la utilizatoare.  Afla care sunt sfaturile celor de la FBI in legatura cu evitarea escrocheriilor facute online:

Partenerul online incepe sa iti trimita mesaje p e-mail intr-un timp foarte scurt, incercand sa te tina cat mai departe de site-ul de matrimoniale unde v-ati cunoscut. Creaza o adresa noua de mail, diferita de cea personala, in momentul in care iti creezi contul pe un astfel de site.

De asemenea, poate da de banuit daca partenerul online incepe sa faca declaratii de dragoste instant, si iti trimite fotografii care par a fi decupate dintr-o revista glam. Foloseste cele mai recente aplicatii, cum ar fi Google Goggles sau Search by Photo, pentru a te convinge daca fotografia sa de profil este cea adevarata. Multi dintre acesti escroci pretind ca sunt din aceeasi tara cu tine, insa se plang ca se deplaseaza constant sau ca lucreaza in strainatate.

Cu toate acestea, de multe ori, acestia isi anuleaza intalnirea pe care o aveau cu tine din cauza unui „eveniment tragic” care s-a petrecut recent in viata lui. De asemenea, nu trebuie sa te lasi pacalita daca acesta incepe sa iti ceara bani pentru o urgenta medicala, factura la hotel sau de spital sau bani pentru un nepot de-al partenerului tau, care ar fi suferit un accident de masina.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

Sanatate
Femeile care castiga mai putin decat barbatii sunt mai predispuse la depresie

Femeile au mai multe sanse de a fi diagnosticate cu depresie si anxietate comparativ cu barbatii, iar oamenii de stiinta sustin ca acest lucru ar putea sa se datoreze diferentei de remunerare dintre sexe. Cercetatorii au descoperit ca, in general, femeile care au un salariu mai mic decat barbatii si …

SEO made with ❤️ by E-Advertising