Cum sa faci acasa ochelari 3D

In ultimul timp inceput sa ma fascineze filmele 3D, datorita unui spectacol care lam vazut de Zilele Severinului. V-am povestit intrun articol despre starea mea cum sa-ti faci stomacul varza, ei bine inainte asta am mers la un spectacol foarte interesant, ei isi faceau publicitate cum ca ar fii 7D. Cea ce ofereau era foarte interesant, atrageau clientii pentru ca inauntru aveau montata o camera de luat vederi si sunet , care erau afisate afar ape un monitor si sunet prin doua boxe. Vedeai toata reactia oamenilor , ceea ce se perecea inauntru cu exactitate, si credetima era rasul de pe lume, oameni in toata firea se speriau asa tare incat numai stiau cum sa se faca mai mici de frica, ma mir ca nu a facut nimeni pe el. Si pentru mine a fost prima mea experinta de genul asta 3D sau cum spun ei 7D, dar mie imi place sa vad foarte multe filme horror, asa ca nu m-am speriat deloc, dar nu pot spune acelasi lucru despre sora mea. A durat ceva pana am convins-o sip e ea sa vina, dar am reusit, sa speriat atat de tare incat si in ziua de azii isi adduce aminte despre ce a vazut acolo, si a avut chiar si cosmaruri urate. A meritat din plin cei 15 ron de persoana care iam dat.

Acum mi sa pus pata rau de tot sa imi cumpar ochelari 3D sa pot viziona si eu filme, dar am citit pe mai multe site-uri si bloguri ca acesti ochelari 3D se pot face si acasa doar cu cateva ustensile

  1. O sticla de plastic sau folie de plastic
  2. O foarfeca
  3. Un marker rosu si unul albastru
  4. O pereche mai veche de ochelari

Prima data se taie lentilele dupa forma ochelarilor si se coloreaza, unul cu rosu si celalat cu albastru. Majoritatea spun ca lentil rosie sa fie pentru ochiul stang sic ea albastra pentru ochiul drept. Se pune in locul lentilelor de la ochelari ai vechii si cam asta ar fi. Acum nu stiu daca aceasta metoda funtioneaza, daca stie cineva despre asta daca funtioneaza ne poate lamuri sip e noi, daca sa ne apucam sa ne facem sau ne pierdem timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *