Cum sa te descurci singura

 

Se spune ca o femeie este cu mult mai slaba din punct de vedere fizic, de unde si considerentele ca acestea sunt subestimate. Poate ca nu ar trebui sa uitam ca fiecare in parte are modalitatea sa de a se descurca. Pur si simplu tine de modul in care negasim usurinta de a rezolva provocarile pe care le avem. Iata cateva solutii:

  1. Bazeaza-te pe roti si role. Acestea te ajuta sa muti mobila si orice corp de mari dimensiuni, ce este prea greu sa faci asta pe cont propriu. Astfel, iti poti muta mobila in casa si sa dai un nou aer incaperilor.
  2. Ca tot vobeam de mobila, daca nu este vorba de cea cu roti atunci stabile sa fie si destul de ampla, de extinsa cat sa acopere suprafata pe care sta, de unde si lipsa de nevoie de a cauta spatiile mici, inguste in care se depoziteze mizeria. Sau, dupa caz, mobila cat mai inalta poate acoperi toata suprafata pana in tavan si din nou ai un mare avantaj cand vine vorba de intretinere.
  3. Stiai ca borcanele sigilate sunt usor de desfacut cu un cutit? Te vei chinui mult si bine daca vei continua sa oferi un test de forta. Apeleaza la un cutit introdus sub capac cat sa dai drumul aerului.
  4. Nu fa exercitii de jonglare asa ca indiferent despre ce activitati este vorba,c and le combini se prea poate sa nu mai oferi aceeasi atentie cuvenita si sa gresesti inevitabil. Prefera sa iti separi ceea ce tine de timpul liber si de munca in casa.
  5. Sa bati covoarele inseamna o adevarata provocare. Dar cine mai face asta? Prefera sa ai covoare mici in casa, cele care de altfel se scutura foarte usor si se spala pe masura.

 

Si sfaturi sunt foarte multe despre ceea ce inseamna sa te descurci singura acasa. Chiar si cand vine vorba de reprezentanti masculine se intampla ca forta fizica sa nu fie de partea lor si atunci trebuie sa existe o modalitate de a compensa totul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.