Cum sa te descurci singura

Stil De Viata

 

Se spune ca o femeie este cu mult mai slaba din punct de vedere fizic, de unde si considerentele ca acestea sunt subestimate. Poate ca nu ar trebui sa uitam ca fiecare in parte are modalitatea sa de a se descurca. Pur si simplu tine de modul in care negasim usurinta de a rezolva provocarile pe care le avem. Iata cateva solutii:

  1. Bazeaza-te pe roti si role. Acestea te ajuta sa muti mobila si orice corp de mari dimensiuni, ce este prea greu sa faci asta pe cont propriu. Astfel, iti poti muta mobila in casa si sa dai un nou aer incaperilor.
  2. Ca tot vobeam de mobila, daca nu este vorba de cea cu roti atunci stabile sa fie si destul de ampla, de extinsa cat sa acopere suprafata pe care sta, de unde si lipsa de nevoie de a cauta spatiile mici, inguste in care se depoziteze mizeria. Sau, dupa caz, mobila cat mai inalta poate acoperi toata suprafata pana in tavan si din nou ai un mare avantaj cand vine vorba de intretinere.
  3. Stiai ca borcanele sigilate sunt usor de desfacut cu un cutit? Te vei chinui mult si bine daca vei continua sa oferi un test de forta. Apeleaza la un cutit introdus sub capac cat sa dai drumul aerului.
  4. Nu fa exercitii de jonglare asa ca indiferent despre ce activitati este vorba,c and le combini se prea poate sa nu mai oferi aceeasi atentie cuvenita si sa gresesti inevitabil. Prefera sa iti separi ceea ce tine de timpul liber si de munca in casa.
  5. Sa bati covoarele inseamna o adevarata provocare. Dar cine mai face asta? Prefera sa ai covoare mici in casa, cele care de altfel se scutura foarte usor si se spala pe masura.

 

Si sfaturi sunt foarte multe despre ceea ce inseamna sa te descurci singura acasa. Chiar si cand vine vorba de reprezentanti masculine se intampla ca forta fizica sa nu fie de partea lor si atunci trebuie sa existe o modalitate de a compensa totul.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

Sanatate
Femeile care castiga mai putin decat barbatii sunt mai predispuse la depresie

Femeile au mai multe sanse de a fi diagnosticate cu depresie si anxietate comparativ cu barbatii, iar oamenii de stiinta sustin ca acest lucru ar putea sa se datoreze diferentei de remunerare dintre sexe. Cercetatorii au descoperit ca, in general, femeile care au un salariu mai mic decat barbatii si …

SEO made with ❤️ by E-Advertising