Pot spune ca am descoperit pe propria piele cum sa-ti faci stomacul varza , mai exact sa te dai intr-o prostie de tiribomba care este de tot cacatul. Ei bine pot spune ca dupa o seara frumoasa de zilele severinului , mai precis dupa un super concert cu C.R.B.L si Holograf , m-a manacat rau in cur sa ma apuc sa ma dau in tiribimba , bineinteles inainte de toate astea am savurat cu placere cateva berii si o burta de mici buni. De data asta pot spune ca pentru priam data la eveniment de genul asta , am savurat cu placere 8 mici , si unii chiar foarte buni. Intamplarea a fost in aceea seara pe cand eram cu iubita mea , sa dau de soramea si vecina mea, mai bine plecam dracului acasa si era mai bine decat sa dau nas in nas cu eam astfel nu se intamplau astea. Ammersi toti , am corupt-o sa merge prima daca sa vizionam tot asa ceva gen 7D cum fac ei publicitate. A fost super , stateai pe scaune , care se miscau in functie de cea ce vedeai cu ochelarii 3D si un efect sonor extraordinar. Dupa toate astea , am hotarat sa mai manacm ceva , dupa care BLIG o idee stralucita din partea unei idioate , vecina mea , hai sa ne dam in tiribiomba aia cum o numesc ei CANAPEAUA , mai exact TOP SPIN.

Dupa o lunag asteptare de vreo 10 minute sa prindem loc , am urcat in ea toti , cu exceptia surori mele care nu a vrut sa urce , a mai avut contact cu acesta tiribimba. De aici incepe cosmarur , priam sensatie a fost tare cand a inceput , adrenalina a crescut peste cota ei de sustinere , supa care au ineput sa invarta la ea de ma gasit mama dracului. Iubita mea era langa mine si ma trangea de mana , de parca mar fii strans Van Damme , parca simteam ca imi rupe oasele.

Doamne ajuta ca in final sa terminat totul …. nu am de gand sa ma mai urc in asa ceva in viata mea , dar care e partea frumoasa … ca imediat dupa ce am coborat din cacatul asta de tiribomba , ne-am urcat in alta de te invarte in toate directiile si aici ajunsai la punctul culminant in care stomacul meu e VARZA. Doua zile a stras , sami refac stomacul dupa acesta experienta imputita … Sfatul meu , nu va urcati in asemenea mizerii dupa ce mancati si beti ceva , o sa fie dezastruos.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *