Cum sunt romanii

romania
Diverse

Se spune despre romani ca sunt ospitalieri. De indata ce ajungi in casa lor, trecand pragul, vei fi invitat sa mananci si chiar se insista. De regula sunt oameni deschisi si de voie buna. Sau cel putin asa umbla vorba. Insa asa sa fie oare?

Din punct de vedere psihologic se spune despre romani ca au un altfel de stil fata de ceea ce credeam noi. Un studiu in acest sens spune ca romanul se invarte dupa anumite principii de genul religiei, a familiei si nu in cele din urma a muncii pe care o practica. Asta le defineste viata de zi cu zi si viata in general. Mai ales cand se raporteaza la nivelul muncii pe care o practica romanii vad in asta o forma de emancipare din punct de vedere social.

Cat despre simtul civic acesta lipseste cu desavarsire. Asta pentru ca nu suntem invatati inca de mici ca acest aspect conteaza. Incercam mai degraba sa dregem busuiocul insa asta nu inseamna ca si reusim, din pacate. Si mai trist este ca potrivit specialistilor se pare ca pentru o buna impresie facuta romanii sunt oarecum interesati de binele general.

Nu declara ca sunt cinstiti, nu isi doresc altceva decat sa iasa in fata cu o poveste a lor si inca mai sunt multe de spus despre ei. Paradoxal, cand vine vorba de familie romanii sunt foarte atasati de acest mediu. Cu toate acestea pastreaza acest mediu ca si protejat de cei din exterior; nu prea multa lume stie despre originile noastre din familie.

Totodata, ceea ce se spune despre traditie este cu adevarat o teorie ce se sustine. Asta pentru ca suntem guvernati de traditie. Cat despre cum suntem vazuti de cei din jur clara este treaba ca suntem asociati cu Dracula, cu vampiri si tot soiul de simboluri de acest gen.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising