Cum sunt romanii

romania
Diverse

Se spune despre romani ca sunt ospitalieri. De indata ce ajungi in casa lor, trecand pragul, vei fi invitat sa mananci si chiar se insista. De regula sunt oameni deschisi si de voie buna. Sau cel putin asa umbla vorba. Insa asa sa fie oare?

Din punct de vedere psihologic se spune despre romani ca au un altfel de stil fata de ceea ce credeam noi. Un studiu in acest sens spune ca romanul se invarte dupa anumite principii de genul religiei, a familiei si nu in cele din urma a muncii pe care o practica. Asta le defineste viata de zi cu zi si viata in general. Mai ales cand se raporteaza la nivelul muncii pe care o practica romanii vad in asta o forma de emancipare din punct de vedere social.

Cat despre simtul civic acesta lipseste cu desavarsire. Asta pentru ca nu suntem invatati inca de mici ca acest aspect conteaza. Incercam mai degraba sa dregem busuiocul insa asta nu inseamna ca si reusim, din pacate. Si mai trist este ca potrivit specialistilor se pare ca pentru o buna impresie facuta romanii sunt oarecum interesati de binele general.

Nu declara ca sunt cinstiti, nu isi doresc altceva decat sa iasa in fata cu o poveste a lor si inca mai sunt multe de spus despre ei. Paradoxal, cand vine vorba de familie romanii sunt foarte atasati de acest mediu. Cu toate acestea pastreaza acest mediu ca si protejat de cei din exterior; nu prea multa lume stie despre originile noastre din familie.

Totodata, ceea ce se spune despre traditie este cu adevarat o teorie ce se sustine. Asta pentru ca suntem guvernati de traditie. Cat despre cum suntem vazuti de cei din jur clara este treaba ca suntem asociati cu Dracula, cu vampiri si tot soiul de simboluri de acest gen.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse
1
Inchierea auto direct din aeroport, bucuria turistilor

Serviciile pe care firmele de rent a car le pune astazi la dispozitia publicului se intrec prin oferte dintre cele mai interesante. Cu siguranta au castigat atentia deplina a turistilor cele cu preluare direct din aeroport. Sa cobori din avion si sa te astepte masina dorita la iesire nu e …

Diverse
Principalele caracteristici ale motoarelor monofazate si a celor trifazate

Pana a ajunge sa vorbim despre ce am precizat in titlu trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact motor trifazat si motor monofazat. Motorul electric cu inductie trifazata sau motorul electric asincron trifazate este cel mai folosit atunci cand este nevoie de actionari electrice de puteri medii si mari. …

sistemul iT 500
Diverse
1
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising