facebook-logout

Atunci cand ne gandim la retelele de socializare primul gand se duce spre FACEBOOK.In ziua de azi daca nu ai cont de facebook, cei din jur te considera un ratat, care din punctul meu de vedere mi se pare o mare prostie. Dimpotriva daca nu ai cont de facebook esti mult mai sanatos.

Cel mai rau lucru este ca facebook-ul provoaca dependenta. Nu te trezesti bine de dimineata si trebuie sa intri pe facebook sa vezi noutatile sau atunci cand pleci undeva trebuie sa postezi pe facebook ca toata lumea sa stie unde esti tu. Deci facebook-ul devine ca un loc al confesiunilor tale, un fel de Can-Can cu foarte multe poze si statusuri la adresa persoanelor pe care nu le suporti sau persoane care vrei sa le atragi atentia.

Nu sunt impotriva facebook-ului dar foarte multi exagereaza cu aceasta retea de socializare. Cand ies undeva in oras toti stau pe telefoane, ghiciti pe ce  :Pe Facebook..cand ideal ar fi sa socializeze intre ei, sa schimbe impresii dar fata in fata nu pe facebook. Un alt lucru stupid mi se pare faptul ca foarte mult incep si cersesc like-uri, daca iti postezi o poza noua si nu ai foarte multe likeuri nu esti popular si lumea nu te baga in seama. Toate aceste lucruri inseamna dependenta de facebook in care se regaseste foarte multa lume.

Deci excesul de facebook dauneaza grav sanatatii,starii de spirit si mare dreptate a avut Albert Einstein cand a spus:

                           Mi-e frica de ziua in care tehnologia

                           Va fi mai importanta decat relatiile interumane

                           In lume va exista o generatie de idioti

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *