Deplasare prin tarii straine

Viata in occident e foarte frumoasa , pe langa faptul ca salariile sunt mult mai mari si traiul de viata este este mult mai ieftin, ma refer la alimente in general. Nu am avut ocazia sa merg in multe tari , de fapt nu am fost decat in trei tari pana acuma, in Austria, Germania si Franta. In Austria am avut ocazia sa vad cele mai frumoase cladiri din viata mea, si cateva peisaje de vis, acum cand stau si ma uit la poze pot spune ca as vrea sa le revad, dar situatia mea finaciara numai este ce era odata.

De Germania ce pot sa zic, daca vrei o masina ieftina, e locul potirivt unde sa cauti, am vazut masini bune care incepeau de la suma de 50 de Euro, pana la sume de cateva mii de euro, bineinteles si masina era pe masura banilor. Dupa parerea mea , pentru mine sunt cele mai mari sloturi de masini din lumea, poate ca sunt altele mult mai mari, dar pentru mine in Germania este paradisul masinilor.

Ca si in Austria, poti vedea lucruri care nu credeai ca le-ai vazut in viata ta, am avut ocazia sa vizitez decat doua sau trei orase din Germania, dar foarte putin, sa zicem ca eram in trecere dar am vazut cladiri istorice care nici pana in ziua de azi nu stiu cum se numesc, idea este ca e ceva de vis si desi nu sunt genul sa spun asta , sunt locuri foarte romantic.

In Franta déjà se schimba lucrurile , se spune ca Parisul este orasul dragostei sau ceva de genul, asa il lauda toti, pentru mine personal este o alta tara in care ramai cu gura cascata pana la urechi cand vezi lucruri noi si mai ales fel si fel de rase de oameni.

Cred ca orice tara sau oras din toata lumea asta este frumaosa in felul ei si poti vedea fel si fel de lucruri interesant dar poti si traii experiente de neuitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *